Η  Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965  ενημερώνει ότι μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου  της διοργανώτριας αρχής, SL2/FL, για προληπτικούς λόγους να προχωρήσει  στην αναβολή των αγώνων των αντίστοιχων πρωταθλημάτων Ανδρών και Νέων της Football League, διακόπτει προσωρινά κάθε μορφής δραστηριότητας σε όλα τα επίπεδα.

Ειδικότερα σταμάτησαν μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις στις ομάδες Ανδρών και Νέων όπως επίσης και σε όλα τα τμήματα υποδομής που διατηρεί η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας μας.

Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965  ενημερώνει ότι μετά την απόφαση για αναστολή της λειτουργίας και όλων των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καβάλας για 15 ημέρες, προχώρησε με πρωτοβουλία της, άμεσα στην απολύμανση όλων των χώρων στο αθλητικό μας κέντρο που χρησιμοποιεί στις καθημερινές προπονήσεις, στο γήπεδο του Κρυονερίου και η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Τέλος η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 τονίζει ότι, αυτές τις κρίσιμες ώρες, σύσσωμη η ποδοσφαιρική μας «οικογένεια» αντιμετωπίζει με την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον κίνδυνο της ραγδαίας έξαρσης του κοροναϊού και τονίζει την μεγάλη ανάγκη να σεβαστούν όλοι τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιοι φορείς, το υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19. Ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε πολίτης της Ελλάδας, πρέπει να δώσει καθημερινά τη δική του μάχη, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτή τη πολύ σκληρή δοκιμασία, την πανδημία που πλήττει όλο τον κόσμο., την Ελλάδα μας, την Καβάλα μας.

Γι’ αυτό μένουμε σπίτι και ακολουθούμε πιστά τις συμβουλές των ειδικών.

Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965

Προηγούμενο άρθροΤι αλλάζει ο κορωνοϊός στις συναλλαγές με Δήμους και γενικά τις δημόσιες υπηρεσίες – Τι νέο ισχύει από Δευτέρα
Επόμενο άρθροΚοροναϊός : Πώς να απολυμάνετε σωστά το σπίτι σας