Να πιστοποιήσει τη σταθερά ανοδική πορεία που έχει τις τελευταίες εβδομάδες θέλει ο Παναθηναϊκός που απόψε (19:30) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη 13η αγωνιστική της Super League 1. Οι πράσινοι πέρυσι έμειναν αήττητοι σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος απέναντι στον σημερινό τους αντίπαλο, μετρώντας μία νίκη και τρεις ισοπαλίες, τις δύο εξ αυτών στην Τούμπα.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν αναμένεται να παρεκκλίνει από το πετυχημένο 4-3-3 των τελευταίων αγωνιστικών. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με τους Σάντσες και Ζαγαρίτη στα άκρα της άμυνας και τους Βέλεθ-Σένκεφελντ στόπερ, ενώ στο κέντρο θα βρεθούν οι Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (θα παίξει για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του) και Κουρμπέλης.

Μπροστά τους θα είναι οι Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα. Μοιάζει δύσκολο, αλλά όχι και εντελώς απίθανο, να προτιμηθεί ένα πιο επιθετικογενές σχήμα (4-2-3-1), με τον Αλεξανδρόπουλο ή τον Κουρμπέλη, που είναι αμφίβολος, εκτός και τον Αϊτόρ να μπαίνει στην ενδεκάδα.

Στην αποστολή του τριφυλλιού δεν βρίσκονται ξανά οι Αντονίτο, Σαβιέρ, Μολό και Μπεκ, αλλά και ο Αγιούμπ που φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Πηγή: filathlos.gr

Προηγούμενο άρθροΌλα γίνονται νόμιμα, μέχρι τις 22 του μήνα θα πληρωθούν οι εργαζόμενες του «Βοήθεια στο Σπίτι», εξήγησε ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης
Επόμενο άρθροΕξαδάκτυλος: Αποκλιμάκωση μόνο με διψήφιο αριθμό διασωληνωμένων – Συνεχίζεται η πίεση στο ΕΣΥ