Σύμφωνα με όλα όσα μαθαίνουμε ο Καναδός επιχειρηματίας θέλησε να αγοράσει η να εμπλακεί με την αγαπημένη μας ομάδα. Όλοι μας αφού μάθαμε όσα περισσότερα μπορέσαμε για τον συγκεκριμένο κύριο θεωρήσαμε πως είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Δεν θα εμπλακούμε σε καφενειακές συζητήσεις του τύπου έδωσε τόσες χιλιάδες ευρώ για να ενισχύσει την ομάδα τώρα γιατί ίσως να είναι μόνο λόγια και δεν υπάρχουν αποδείξεις…

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα είναι σε ένα καλό επίπεδο τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά και ευχαριστούμε την διοίκηση για τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα ,όμως θεωρούμε ότι έχετε φτάσει στο ζενίθ των δυνατοτήτων σας και σας προτρέπουμε να ξανασκεφτείτε την πρόταση άμεσα και γρήγορα πριν είναι αργά,κρατήστε κοντά στην ομάδα τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Η δικαιολογία της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής μοιάζει πολύ φτηνή όταν όλο το προηγούμενο διάστημα διατυμπανίζατε σε όλο τον κόσμο ότι αν έρθει κάποιος σοβαρός θα δώσετε την ομάδα με χαρά.

Η Συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου βλέπει με καλό μάτι τον Καναδό επιχειρηματία ..

Τέλος συμφωνούμε απολύτως με την άποψη του ερασιτέχνη ΑΟΚ

Υ.Γ. αν δεν δώσετε την ομάδα και η ομάδα αποτύχει να ανέβει κατηγορία θα ναι αποτυχία. Η απάντηση μας στο τραγούδι απόφαση καρδιάς που θέλετε να περάσετε είναι το κάνε μια έξοδο μεγάλη,να σε χειροκροτήσουν όλοι τα πλήθη μάγεψε και πάλι

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις επιλογές της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟΚ»
Επόμενο άρθροΗ ΑΔΕΔΥ κήρυξε 24ωρη απεργία