Ενόψει της έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ και αφού ευχηθούμε στις ομάδες και στους αθλητές καλή αθλητική χρονιά θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι για την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Η είσοδος των ενήλικων φιλάθλων στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν αγώνες του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος, επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.
  2. Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
  3. Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
  4. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους θεατές κατά την παραμονή τους στις κερκίδες, στους προαύλιους χώρους καθώς και κατά την προσέλευση ή αποχώρηση τους.

Παρακαλούμε για την συνεργασία των εισερχομένων φιλάθλων εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων με τους παράγοντες των ομάδων για την τήρηση των ως άνω μέτρων γιατί πιθανές παραβάσεις θα δημιουργήσουν δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη για τα γηπεδούχα σωματεία.
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μποσμπότης Χρήστος

Προηγούμενο άρθροΠαραμένει στο «κόκκινο» η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας μέχρι την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Ευχαρίστησα τον Αρχιεπίσκοπο για τη στάση της Εκκλησίας στην αντιμετώπιση της πανδημίας