Στο Ρέντινγκ της Αγγλίας βρίσκεται από σήμερα ο 14χρονος Χουσεΐν Ανούλ από την Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής, προκειμένου μέχρι τις 15 του μηνός να δοκιμαστεί από την τοπική ομάδα του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ της Γηραιάς Αλβιώνας. Ακολούθως, το διάστημα 25-29 Απριλίου, θα βρεθεί στη Λυών της Γαλλίας για να δοκιμαστεί από τη διάσημη ομάδα της πόλης που έχει κατακτήσει επτά φορές το πρωτάθλημα, επτά φορές το super cup και πέντε φορές το κύπελλο στη χώρα της, ενώ έχει συμμετάσχει και δώδεκα φορές στο champions league. Τις απαραίτητες ενέργειες για τις δοκιμές του παίκτη, διεκπεραίωσε ο Γενικός Αρχηγός και Υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας, Δημήτρης Παγωνίδης, σε συνεργασία με γνωστό Ελληνογάλλο ατζέντη που μεταξύ άλλων εργάζεται για λογαριασμό κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο γεννηθείς στις 12/12/2001 ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, κατάγεται από τον Ίασμο Ροδόπης και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ. Βρέθηκε στην Ακαδημία Κομοτηνής του ΠΑΟΚ από τον πρώτο χρόνο ίδρυσής της, και πλέον, μετά από πέντε χρόνια συστηματικής, υπομονετικής, και

Ο Γ. Μαρινάκης (δεξιά) και ο Δ. Παγωνίδης.
Ο Γ. Μαρινάκης (δεξιά) και ο Δ. Παγωνίδης.

σκληρής δουλειάς, καταφέρνει να κυνηγά με αξιώσεις το όνειρο μιας καριέρας υψηλού επιπέδου.

Ο Χουσεΐν Ανούλ είναι ένα ακόμη χειροπιαστό δείγμα του ότι η Ακαδημία Κομοτηνής του ΠΑΟΚ, υπό τον πρόεδρο Γιώργο Μαρινάκη και τον Δημ. Παγωνίδη, και με τη συνεργασία των προπονητών του συλλόγου, αναδεικνύεται σε ένα πραγματικό φυτώριο νέων ποδοσφαιριστών με προοπτικές. Εξάλλου, μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, ένας ακόμη πιτσιρικάς της Ακαδημίας προωθήθηκε στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ενώ όπως όλα δείχνουν, ανάλογη εξέλιξη θα έχουν και άλλα ταλέντα της ομάδας.

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΑδειάζει ο Πειραιάς! Μαζεύουν τα πράγματά τους οι πρόσφυγες (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)
Επόμενο άρθροΑσφαλιστικό: Πόσο θα μειωθούν επικουρικές και κύριες συντάξεις [πίνακες]