Ο ΑΟΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά και πληρώνει περισσότερο την απώλεια βαθμών με τον Πανσερραικό την προηγούμενη αγωνιστική παρά με τον Νέστο. Oι Σερραίοι φάνηκαν και στο παιχνίδι με την Πέρνη ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και ήταν επιβεβλημένο ο ΑΟΚ να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να έχει το Νέστο σε απόσταση νίκης.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Νέστος ήρθε στο Ανθή Καραγιάννη για δύο αποτελέσματα. Σε άλλο ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας ο ΑΟΚ δυσκολεύεται στην ανάπτυξη. Το ίδιο πρόβλημα παρουσίασε στο β΄ μέρος με τον Πανσερραικό. Περίπου η ίδια εικόνα και στον εντός έδρας αγώνα με τον Αετό Οφρυνίου.

Όταν παίκτες κλειδιά που αγωνίζονται στην μεσοεπιθετική γραμμή δεν είναι σε καλή μέρα δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά πράγματα στην δημιουργία. Η ουσία είναι ότι ο Νέστος χωρίς να είναι καλύτερος από τον ΑΟΚ δείχνει ότι έχει σαφές προβάδισμα να κόψει πρώτος το νήμα. Πέραν από τα αγωνιστικά προβλήματα για άλλη μία φορά ο ΑΟΚ δεν έχει και την τύχη με το μέρος του.

Πλέον ο ΑΟΚ είναι αναγκασμένος να κυνηγήσει τον στόχο του μέχρι τέλους και να αλλάξει κατηγορία πάση θυσία. Μία κατηγορία που πιθανόν να περάσει μέσα από την ψυχοφθόρα διαδικασία των αγώνων μπαράζ. Το ποδόσφαιρο όμως είναι απρόβλεπτο γι΄αυτό είναι και ο Βασιλιάς των σπορ.

Προηγούμενο άρθροΕπιπλέον 200 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: «Λόγια και δικαιολογίες για το νηπιαγωγείο της Ν.Καρβάλης»