Ο ΑΟΚ πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στον αγώνα με τον Αλέξανδρο Κιλκίς κερδίζοντας με 2-1 και έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ήταν αρκετά καλός στα πρώτα 45 λεπτά αλλά στην επανάληψη δεν ξεπέρασε τη μετριότητα.

Σίγουρα στο β΄ μέρος επηρέασε το άγχος σε μεγάλο βαθμό και κύριο μέλημα των ποδοσφαιριστών ήταν να κρατήσουν την νίκη πάση θυσία τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Παύλος Δερμιτζάκης σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο Οφρύνιο, πραγματοποίησε μια αλλαγή με τον Βαλαβανόπουλο να παίζει στο αρχικό σχήμα στη θέση του Τσούτση. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος σημειώνοντας δύο τέρματα αρχικά με κεφαλιά του Μαρκόπουλου στο 17΄ λεπτό έπειτα από σέντρα ακριβείας του Γιαντσίνοβιτς και στο 41΄ λεπτό με κεφαλιά του Τόσκα έπειτα από κόρνερ του Παπαδόπουλος, ενώ είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Γιαντσίνοβιτς και τον Βαλαβανόπουλο. Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι με μία φάση ισοφάρισαν το γκολ του Μαρκόπουλου σε ανύποπτη στιγμή στο 35΄ λεπτό με σουτ του Αγαθαγγελίδη που ξεγέλασε τον Δήμιζα αλλά γρήγορα ο ΑΟΚ μπήκε ξανά στην θέση του οδηγού. Στο β΄ μέρος κυριάρχησαν τα πολλά λάθη με τον Αλέξανδρο να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να φτάνει κοντά στην ισοφάριση με τον Σαλπιγγίδη στο 78΄ λεπτό αλλά ο Δήμιζας αντέδρασε εκπληκτικά μετά πόδια. Ο ΑΟΚ είχε την δική του μεγάλη στιγμή με τον Γεμιστό στο 83΄ λεπτό αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε εκπληκτικά για να μείνει η αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ευτυχώς για τον ΑΟΚ δεν πλήρωσε το υπερβολικό άγχος του και αν είχε την απόδοση του πρώτου μέρους θα είχε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Κασμερίδης, Κέρθι, Βαλαβανόπουλος (60’ Τσούτσης), Γιαντσίνοβιτς (85’ Τουμανίδης) , Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος (73’ Γεμιστός), Μαρκόπουλος (90+ Λίτσκας).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Αθανασίου, Τσαταλμπασίδης (71’ Σαλπιγγίδης) , Βασιλειάδης, (Κάργας 90+ Σαββόπουλος), Κότσιας, Παπαδόπουλος , Ευστρατιάδης (46’ Αηδονίδης), Βόσδου, Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Καραγιάννης.

Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 24/3, ο 2ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος
Επόμενο άρθροΠωλείται