Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ μετά τα επινίκια της κατάκτησης του πρωταθλήματος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε για ξεκούραση ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε φωτογράφιση του ποδοσφαιρικού τμήματος στο «Ανθή Καραγιάννη», στον επίλογο της μεγάλης προσπάθειας που έγινε απ’ όλους. Μία εξαιρετική ιδέα τόσο για το χρονικό διάστημα που επιλέχθηκε αλλά κυρίως αποτελεί μία συμβολική κίνηση προκειμένου άλλη μία φορά ο σύλλογος να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον κόσμο για την στήριξη αλλά και στους χορηγούς που με πρωτοπόρο την Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων για την οικονομική στήριξη. Ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα ενώ δεν αποκλείεται την Κυριακή να ακολουθήσει φιλικό με ομάδα Γ΄ Εθνικής.

Τέλος όσον αφορά την εξέλιξη της αναδιάρθρωσης όλα συνηγορούν ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν κάνει πίσω και θα προχωρήσει κανονικά από την φετινή χρονιά την κατάρτιση τριών επαγγελματικών κατηγοριών με σαράντα συνολικά ομάδες. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσε και η πρόταση να παίξουν μπαράζ και οι πρωταθλητές των ομίλων της Γ΄ Εθνικής παράλληλα μετά μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ΄ Εθνικής προκειμένου δύο από τους πρωταθλητές να ανεβούν κατευθείαν στην νέα Σούπερ Λίγκα 2 η οποία αντί για δώδεκα ομάδες να έχει δεκατέσσερις.

Οι υπόλοιποι πρωταθλητές της Γ΄ Εθνικής που δεν θα καταφέρουν να συμμετάσχουν κανονικά στη νέα Football League. Μία πρόταση που έπεσε στο τραπέζι ώστε να απορροφήσει εν μέρει τους κραδασμούς και την αδικία για τις 8 ομάδες (πρωταθλητές της Γ΄ Εθνικής) που ουσιαστικά θα αγωνιστούν ξανά στην τρίτη τάξη κατηγορία. Όλα τα ξεκαθαρίσουν μέχρι την Μ.Δευτέρα που έχει προγραμματιστεί η κλήρωση των μπαράζ.

Προηγούμενο άρθροΠλήρωσε 800 ευρώ αλλά δεν πήρε ποτέ το κινητό που αγόρασε
Επόμενο άρθροΣτη μάχη των Δημοτικών εκλογών ο υπ. Δήμαρχος Καβάλας Νίκος Ξανθόπουλος- Παρουσίασε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους