Η Ελευθερούπολη πέρασε στην αντεπίθεση κατά του Παντελίδη και εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του εν λόγω διαιτητή στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Ελευθερούπολη πέρασε στην αντεπίθεση κατά του διαιτητή Παντελίδη. Η ομάδα τα είχε με τα σφυρίγματα του Παντελίδη και εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του εν λόγω διαιτητή στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Ελευθερούπολη ανέφερε ότι «ο σύλλογος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία, αλλά σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε».

Επίσης ο σύλλογος της Α2 τόνιζε ότι θέλει να εκφράσει την «αγανάκτησή» του για την διαιτησία του Παντελιδη, καθώς «και για την συμπεριφορά αυτού απέναντι στους παράγοντες και στους αθλητές της ομάδας και θεωρούμε ότι επηρέασε κατά πολύ την έκβαση του αγώνα».

Η Ελευθερούπολη αντίθετα έδωσε συγχαρητήρια στους άλλους δυο διαιτητές του αγώνα Κατραχούρα και Χαραλαμπάκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελευθερούπολης:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης στην σύντομη ιστορία του, δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία, σήμερα όμως το ποτήρι ξεχείλισε.

Με την ανακοίνωση μας αυτή θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για την διαιτησία του κ. Παντελιδη Κ. καθώς και για την συμπεριφορά αυτού απέναντι στους παράγοντες και στους αθλητές της ομάδας μας και θεωρούμε ότι επηρέασε κατά πολύ την έκβαση του αγώνα.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τους κ.κ. ΚΑΤΡΑΧΟΥΡΑ Γ. και ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗ Μ., οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί τόσο στο κομμάτι της διαιτησίας όσο και στο κομμάτι της συμπεριφοράς».

Πηγή:www.basketblog.gr

Προηγούμενο άρθροΚτηνοτροφικοί Σύλλογοι ΑΜΘ: Ούτε με το χωροφύλαξ, ούτε με τον αστυφύλαξ, μόνο με τον τσοπάνο
Επόμενο άρθροΧαμός στα φαρμακεία – Άρον-άρον αλλάζουν τα ραντεβού για να αποφύγουν το εμβόλιο της AstraZeneca