Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και δυνατές συγκινήσεις στους τελικούς όλων των κατηγοριών ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Μαΐου 2022 το τουρνουά μπάσκετ 3×3 GR NATIONAL TOUR, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!

Αθλητές και αθλήτριες από 10 έως 35 ετών, έχοντας τη στήριξη των ομάδων και των σχολείων τους, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο σπορ των Ελλήνων και να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στα αγώνες της Καβάλας, καθώς και τη συμμετοχή τους στην τελική φάση της Αθήνας και του World Tour που θα διεξαχθεί στο Παρίσι.

Στο τουρνουά εμφανίστηκε και η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΟΚ, αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα των Καβαλιωτών και επισκεπτών της πόλης που βρέθηκαν χθες στην πλατεία Ελευθερίας.

Οι βραβεύσεις των ομάδων που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις έγιναν από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, τους Αντιδημάρχους Οικονομικών Γιάννη Προμούσα και Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολο Μουμτσάκη, τους Αντιπεριφερειάρχες Ανάπτυξης, Κωστή Σιμιτσή και Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Χρήστο Γάκη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλη Λεμονίδη.

Επόμενος σταθμός του τουρνουά μπάσκετ 3×3 GR NATIONAL TOUR είναι τα Χανιά και θα ακολουθήσουν άλλες 21 πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Σέρβια Κοζάνης, Λάρισα, Ιωάννινα, Άρτα, Πάτρα, Ελευσίνα, Κόρινθος, Καλαμάτα, Αθήνα, Πειραιάς, Ραφήνα, Φυλή, Γλυφάδα, Παραλία Ψάθας, Κηφισιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ικαρία, Κάλυμνος, Ρόδος, Κως).

Προηγούμενο άρθροΤέλος η μάσκα σε σχολεία και πανεπιστήμια – Υποχρεωτική στις εξετάσεις
Επόμενο άρθροΠαροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος