Άρχισε δειλά δειλά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για τον ΑΟΚ. Σε δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης, ανέφερε ότι στόχος είναι να διατηρηθεί το περσινό ρόστερ σε ποσοστό 60%.

Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από τις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών, οι οποίες πρέπει να κυμανθούν στα οικονομικά πλαίσια που θα θέσει η διοίκηση. Για άλλη μία φορά ο προπονητής του ΑΟΚ τόνισε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο Καβαλιώτικο στοιχείο, ενώ θα ακολουθήσουν προτάσεις και σε ντόπιους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είτε στη Γ Εθνική είτε σε παραπάνω κατηγορίες. Οι επαφές της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ έχουν ξεκινήσει μετρώντας μέχρι στιγμής μία απώλεια, αυτή του Νίκου Βαλαβανόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση εκτιμώντας την προσφορά του τα τελευταία δύο χρόνια, έκανε πρόταση στον ποδοσφαιριστή με αυξημένες αποδοχές, με αρνητικό όμως αποτέλεσμα. Έτσι ο Καβαλιώτης επιθετικός που τα τελευταία δύο χρόνια σημείωσε 28 τέρματα, θα αποτελέσει παρελθόν. Ίσως είναι και μία κίνηση της διοίκησης να δώσει το στίγμα της από την αρχή και να κινηθεί σε λογικά οικονομικά πλαίσια για την εποχή και τα δεδομένα της κατηγορίας. Σειρά προτεραιότητας θα πάρουν προκειμένου να παραμείνουν στο ροστερ οι Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος και Τουμανίδης, που αποτέλεσαν βασικά γρανάζια της περσινής μηχανής του ΑΟΚ. Όσον αφορά τα διοικητικά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, αφού εστάλησαν σε δικηγόρο της Αθήνας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να κατατεθούν στο Υπουργείο Ανάπτυξης και να ανοιχτεί ο απαιτούμενος τραπεζικός λογαριασμός, για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

Προηγούμενο άρθροΝέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους που θέλουν να ανοίξουν δική τους επιχείρηση – Οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις
Επόμενο άρθροSamothraki Open Forum: Το Νησί των Μεγάλων Θεών στη νέα εποχή