Ο ΑΟΚ υποδέχθηκε την ΑΕ Καλαμπακίου, είχε προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών και τους κατέκτησε με 3-0. χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες.  Είχε τον έλεγχο του αγώνα, την υπεροχή και την ουσία.  Δε χρειάστηκε να φορτσάρει το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη.  Με συνοπτικές διαδικασίες έφτασε στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα την ομάδα του Δήμιζα που έμεινε ανέπαφη σ` ένα ακόμη παιχνίδι. Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε τον Τόσκα στη θέση του τιμωρημένου Τουμανίδη ενώ επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Γαβριηλίδη και τον Βαλαβανόπουλο. Έμειναν στον πάγκο ο Γεμιστός και ο Παπαδόπουλος που ξεκίνησαν βασικοί με τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το παιχνίδι για τον Α.Ο.Κ. ξεκίνησε με μία πολύ καλή ευκαιρία όταν στο 8’ από την σέντρα του Ζέρη ο Βαλαβανόπουλος με έξοχη πάσα με κεφαλιά βρήκε τον Τσούτση ο οποίος από πολύ κοντά με σουτ αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 14’ ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο σκορ με ένα έξοχο σε δημιουργία γκολ όταν ο Γιατσβίνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαρκόπουλος με έξοχη κεφαλιά πάσα βρήκε τον Τσούτση ο οποίος από το ύψος της αντίπαλης μικρής περιοχής με σουτ έγραψε το (1-0). Η τελευταία καλή στιγμή του α’ ημιχρόνου ήταν για τους φιλοξενούμενους αλλά το σουτ του Παυλίδη από καλή θέση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το δοκάρι της Καβάλας. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 50’ από το κόρνερ του Γιατσβίνοβιτς δημιουργήθηκε σύγχυση στην εστία του Καλαμπακίου και ο Βαλαβανόπουλος με ξερό σουτ από κοντά διαμόρφωσε το 2-0. Ο Α.Ο.Κ. πέτυχε ένα ακόμη γκολ αυτήν την φορά στο 82’ όταν από κοντά με σουτ ο Γαβριηλίδης έγραψε το τελικό 0-3.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Α.Ο.Κ. (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης (86’ Παυλίδης), Τόσκας, Γαβριηλίδης (85’ Θωμαϊδης), Βαλαβανόπουλος (72’ Παπαδόπουλος), Ψάλτης, Τσούτσης (67’ Γεμιστός), Γιατσβίνοβιτς, Μαρκόπουλος.

ΑΕ Καλαμπακίου (Φώτης Χατζηκυριάκου): Παγκάκης, Πέτρο, Ντόβας, Κλόγκιρι, Τσερκέζης, Κασαπίδης (75’ Κοσίδης), Θεοδοσιάδης (69’ Τζιβανάκης), Βασιλειάδης, Στάϊκος (75’ Μίτρε), Μαυροβασίλης, Παυλίδης (61’ Παναγιώτου).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1ος όμιλος-11η αγωνιστική

Απόλλων Παραλιμνίου-Ορφέας Ξάνθης  3-1

Ασπίδα Ξάνθης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης  3-1

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Νέστος Χρυσούπολης   0-3

ΑΟ Καβάλα-Α.Ε. Καλαμπακίου   3-0

Εθνικός Σιδηροκάστρου-Πανσερραϊκός   0-4

Κεραυνός Πέρνης-Αλέξανδρος Κιλκίς  1-0

Άρης Αβάτου-Αετός Ορφανού  0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος όμιλος-11 αγωνιστική

Νέστος Χρυσούπολης  24-8  27

ΑΟΚ    24-3          26

Αετός Ορφανού  20-11    21

Κεραυνός Πέρνης  11-7   18

Άρης Αβάτου    13-8      18

Πανσερραϊκός    20-12    18

Ορφέας Puma Ξάνθης   15-14     17

Αλέξανδρος Κιλκίς  13-7     16

Απόλλων Παραλιμνίου  9-10  14

Ασπίδα Ξάνθης   9-26     10

Εθνικός Αλεξανδρούπολης   9-20     9

Εθνικός Σιδηροκάστρου   4-21    8

ΠΑΟK  Κοσμίου   7-20     7

ΑΕ Καλαμπακίου   5-16     7

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12η, 16/12, 15.00)

Ασπίδα Ξάνθης-Απόλλων Παραλιμνίου

Ορφέας Ξάνθης-ΠΑΟΚ Κοσμίου

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΑΟ Καβάλα

Νέστος Χρυσούπολης-Εθνικός Σιδηροκάστρου

Α.Ε. Καλαμπακίου-Κεραυνός Πέρνης

Πανσερραϊκός- Αετός Ορφανού

Αλέξανδρος Κιλκίς-Άρης Αβάτου

Προηγούμενο άρθροΈνας μήνας από την κατάρρευση της γέφυρας- Ένας χρόνος από το «ξήλωμα» του φάρου στην Ραψάνη
Επόμενο άρθροΤις επόμενες ημέρες η διανομή των τροφίμων του κοινωνικού παντοπωλείου