Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικο τμήματος της  Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, με επικεφαλής τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, μέλη της διοίκησης παρουσία του υπεύθυνου του γραφείου τύπου και επικοινωνίας Πέτρου Πετρόπουλου, στην προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση των νέων να έρθουν κοντά στο αθλητισμό,και στον Α.Ο.Κ., επισκέφθηκαν την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 τις σχολικές μονάδες του 2ου Λυκείου και του 7ου Γυμνασίου Καβάλας στην περιοχή Φλορέξ στην Καβάλα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. καταχειροκροτήθηκαν και γνώρισαν την αποθέωση από τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, έτυχαν πολύ θερμής υποδοχής από όλους αλλά και από τους Διευθυντές των δύο σχολικών μονάδων κα Φρόσω Κυπραίου καιωΠαναγιώτη Κιλικιάν και τους εκπαιδευτικούς, τους οποίους προσκαλέσουν να παρακολουθήσουν το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την ερχόμενη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στις 15:00, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Παράλληλα μοίρασαν μπάλες στις σχολικές μονάδες και όλοι ανανέωσαν το μεγάλο ραντεβού τους με τους υπόλοιπους καβαλιώτες φιλάθλους στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να φτάσει στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

Προηγούμενο άρθροΥποτονική η κίνηση στην αγορά της Καβάλας
Επόμενο άρθροΘέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τις δηλώσεις του Ο. Μουμίν, θα θέσει ο περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Καραγιώργης