Οι καλύτερες ομάδες μπάσκετ Λυκείων της Ελλάδας και της Κύπρου θα βρεθούν σήμερα και αύριο , στην Καβάλα στο πλαίσιο της διεξαγωγής της τελικής φάσης των Πανελληνίων αγώνων καλαθοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθούν στα κλειστά γυμναστήρια της Καλαμίτσας και των Ποταμουδίων.

Στην τελική φάση προκρίνονται κάθε χρόνο οι τρείς καλύτερες Ελληνικές ομάδες αγοριών και κοριτσιών καθώς και οι πρωταθλητές της Κύπρου με στόχο την ανάδειξη του πρωταθλητή.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Στην κατηγορία των αγοριών οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο θα είναι τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη (Θεσσαλονίκη), τα Εκπαιδευτήρια Πάνου (Ναύπακτος) και τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη (Ν. Φάληρο) από την Ελλάδα και το Λύκειο Κύκκου Β’ από την Πάφο της Κύπρου.

Στην κατηγορία των κοριτσιών οι ομάδες που πέρασαν στην τελική φάση είναι το Ελληνικό Κολλέγιο (Θεσσαλονίκη), το 1ο ΓΕΛ Βούλας, καθώς και ο νικητής του ζευγαριού ΓΕΛ Παλαμά – ΓΕΛ Ρεθύμνου από την Ελλάδα, και από την Κύπρο το Λύκειο Κύκκου Β’ της Πάφου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η τελετή έναρξης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί στο «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα. Οι αναμετρήσεις θα γίνονται ταυτόχρονα σε Καλαμίτσα και Ποταμούδια από τις 11 .00 έως τις 15.00 σήμερα, ενώ την Παρασκευή οι μεγάλοι τελικοί θα διεξαχθούν στην Καλαμίτσα από τις 10.00 έως τις 14.00 και οι μικροί τελικοί στα Ποταμούδια από τις 9.30 έως τις 13.30.

Η πρόσκληση που απέστειλε η διεύθυνση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, που είναι και η διοργανώτρια της τελικής φάσης αναφέρει τα εξής: «Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τους Πανελλήνιους Αγώνες Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου που θα διεξαχθούν στην Καβάλα στις 4 και 5 Απριλίου 2019. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 στις 9.30 στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου»

Προηγούμενο άρθροΣτις 5 το απόγευμα το ματς της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον Ιπποκράτη
Επόμενο άρθροΑνοίγει η πλατφόρμα για αναδοχές και υιοθεσίες