Δηλώσεις για την αναμέτρηση με τη ΧΑΝΘ έκανε ο προπονητής της Ένωσης, Νίκος Πενταζίδης. Για το παιχνίδι ανέφερε τα εξής:

Η ΧΑΝΘ είναι μια ομάδα που μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες σε οποιαδήποτε αντίπαλο, ειδικά μέσα στην έδρα της. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο γήπεδο. Είναι μεγάλο, έχει πολλές γραμμές και δύσκολο στον αθλητή να προσαρμοστεί εύκολα. Από την άλλη έχει νέα παιδιά που παίζουν ένα διαφορετικό μπάσκετ που κάνει εξαιρετικά ιδιαίτερη την ομάδα. Εμείς μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο χαλαρώσαμε στην άμυνα. Στη συνέχεια το ματς πήγε πόντο με πόντο. Μάλιστα στο τέταρτο μας περάσανε και 3 πόντους. Δείξαμε σ` εκείνο το σημείο χαρακτήρα και κερδίσαμε το ματς. μΠαίξαμε στα Φάρσαλα και στη Λαμία τελευταία και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Δύσκολα θα περάσουνε από την ΧΑΝΘ αρκετές ομάδες. Εμείς κερδίσαμε τη Λαμία και είπαν μερικοί ότι δεν είναι καλή ομάδα αλλά πήγε η Λευκάδα και έχασε ενώ είναι στη 2η θέση.  Δεν υπάρχουν εύκολες η δύσκολες ομάδες αν εξαιρέσουμε το Πευκοχώρι. Όλοι οι άλλοι  μπορεί να κερδίσουν όλες τις ομάδες».

«Τα παιδιά θέλουν στήριξη…»

Για τα σχέδια της ομάδας στο μέλλον είπε τα εξής: «Έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων ολοκληρώνεται με το παιχνίδι εδώ μέσα με τον Εύοσμο και εκτός έδρας με τον Πολύγυρο. Πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα δυο παιχνίδια για να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Σίγουρα έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και ο δεύτερος γύρος θεωρώ ότι θα είναι καλύτερος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Σίγουρα η πορεία μέχρι τώρα είναι καλή. Ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε μια νίκη παραπάνω. Το θέμα είναι η βελτίωση. Αυτό επιδιώκουμε εμείς να είμαστε βελτιωμένοι όσο περνάει ο καιρός. Είμαστε σε καλό στάδιο. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Εμείς από την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε για να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπο. Τα παιδιά θέλουν στήριξη στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι το δικαιούνται».

Προηγούμενο άρθροΓενική Συνέλευση πραγματοποιησαν οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΓια ανακρίβειες από πλευράς της αντιπολίτευσης κάνει λόγο ο Δήμαρχος Καβάλας αναφορικά με το πρόγραμμα της Παναγίας