Η Διοίκηση του ΑΟΚ τα τελευταία 24ωρα έκανε αγώνα δρόμου προκειμένου να δώσουν το παρόν αρκετά νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση στο Ανθή Καραγιάννη.

Τα ονόματά τους δεν είχαν γραφτεί στον τύπο και αποτέλεσαν μεγάλη έκπληξη αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από FOOTBALL LEAGUE που προσθέτουν εμπειρία στο ρόστερ.

Πρόκειται για τους :

27 ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΠΕΡ ΑΓΓΕΛΟ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟ.

Επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στον ΑΟΚ και προέρχεται από καταπληκτική χρονιά με τον Αρη Λεμεσού για το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της Κύπρου όπου έχασε την άνοδο την τελευταία αγωνιστική από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο Χαλκιδικιώτης αμυντικός πλην των «Αργοναυτών» έχει θητεύσει και σε Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναργειακό και Ολυμπιακό Λευκωσίας.

22 ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ. Ο Πρώην επιθετικός του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που την περασμένη χρονιά ξεχώρισε στο πρώτο εξάμηνο με τον Αετό Οφρυνίου σημειώνοντας έντεκα τέρματα απέκτησε ο ΑΟΚ. ο Δραμινός επιθετικός έχει θητεύσει ακόμα σε Κ20 Δόξα Δράμας, Πανδραμαϊκό και ΑΠΕ Λαγκαδά.

21 ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ.

Ο Κιλκισιώτης πλάγιος επιθετικός ξεχώρισε πέρυσι με την φανέλα του Αλέξανδρου Κιλκίς σημειώνοντας 24 συμμετοχές πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα. Ο νεαρός πλάγιος πλήν του Αλέξανδρου Κιλκίς αγωνίστηκε παλιότερα σε ΑΠΕ Λαγκαδά, Αστραπή Μεσαίου και ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.

Προηγούμενο άρθροΥπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών
Επόμενο άρθροΧρυσούπολη : Συνελήφθη 53χρονος που μπήκε σε κατάστημα και έκλεψε χρήματα από το ταμείο