Με το Κύπελλο της Λυδίας Τσακαλίδου, δύο συμμετοχές σε τελικούς και μια εξαιρετική εμφάνιση γύρισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο. Παλμός Καβάλας από το «23ο Trampoline Flower  Cup», που έγινε στο Aalsmeer της Ολλανδίας, το Σάββατο 16/3.

Το «Flower Cup 2019» διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και είναι ένας πολύ σημαντικός διεθνής αγώνας τραμπολίνο, όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 400 αθλητές από όλο τον κόσμο σε 4 ηλικιακές κατηγορίες. Οι αθλητές του Α.Ο. Παλμός που συμμετείχαν ήταν:

Λυδία Τσακαλίδου στην κατηγορία 13-14 ετών, κατέλαβε την 1η θέση και πήρε το Κύπελλο στην κατηγορία της.

Ανθή Τσιλογεώργη στην κατηγορία 13-14 ετών, κατάφερε να μπει στις οκτώ καλύτερες του Τελικού και κατέκτησε την 5η θέση.

Χριστίνα Παπαθανασίου στην κατηγορία 11-12 ετών, όπου με την πρώτη της εμφάνιση σε Διεθνείς αγώνες κατάφερε να μπει στον τελικό, κατακτώντας την 7η θέση.

Γιώργος Πούλιος στην κατηγορία 13-14 ετών, κατέλαβε την πλασματική 13η θέση, καθώς μια άτυχη στιγμή στην προσγείωση του στέρηση μια θέση στον τελικό.

Δημήτρης Νώλης στην κατηγορία Ανδρών, κατέλαβε την 20η θέση. Δυστυχώς, η ίωση που τον ταλαιπώρησε την εβδομάδα πριν τον αγώνα, δεν του επέτρεψε να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Ευρυδίκη Αργύρη στην κατηγορία 15-16 ετών, κατέλαβε την 45η θέση μετά από ένα λάθος στο υποχρεωτικό της πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυνατότητες και τα προσόντα της είναι για μια καλύτερη θέση.

Προπονητής-συνοδός της αποστολής ήταν ο Δημήτρης Τσακαλίδης.

Οι υπεύθυνοι του Παλμού ευχαρίστησαν όλους τους γονείς των αθλητών για την οικονομική και ηθική υπέρβαση που έκαναν για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην Ολλανδική πόλη.

Προηγούμενο άρθροΔιέψευσε κατηγορηματικά η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ την ύπαρξη εικονικών τιμολογίων
Επόμενο άρθροΝα αλλάξει ο Οργανισμός του Νοσοκομείου δηλώνει η Πρόεδρος των εργαζομένων Κατερίνα Πετράκη