Ο Αετός Ορφανού με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και πιο σταθερός. Δηλώσεις για την ισοπαλία του Αετού Οφρυνίου στην έδρα του Πανσερραϊκού έκανε ο προπονητής Δημήτρης Σίτσας. Επίσης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με το Νέστο αμέσως μετά τις γιορτές.

Όπως τόνισε αρχικά για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό «ο καθένας μπορεί να φωνάζει για την ομάδα του. Μπορεί να φωνάζει όλος ο κόσμος. Εμείς πρέπει να φωνάζουμε για μια φάση όπου στη κεφαλιά του Παυλίδη υπάρχει χέρι υψωμένο. Είναι πέναλτι και αποβολή. Μόνος του ο Παυλίδης η μπάλα πάει στα δίχτυα και υπάρχει χέρι. Ισοφαρίσαμε στο 93` και αυτό δείχνει ότι η ομάδα διαθέτει πολύ καλή ψυχολογία. Μέχρι το τελευταίο λεπτό παλεύει όλα τα παιχνίδια και δεν τα παρατάει. Καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα τη μια με λιγότερο παίκτη και την άλλη στο τελευταίο λεπτό. Αρχίζουμε να δημιουργούμε βάσεις στην ομάδα για να βρίσκεται ψηλά στην κορυφή. Με καλή ψυχολογία, με μέταλλο, με μεγάλη προσπάθεια. Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ήταν πολύ καλό, ελεύθερος χωρίς σκοπιμότητες.

Στο παιχνίδι του Αβάτου κυριάρχησε η τακτική. Ημασταν αρκετά καλοί μετά το 15λεπτο. Στα πρώτα 15 λεπτά είχε την κατοχή ο Πανσερραϊκός και μια καλή ευκαιρία στην αρχή. Μετά στο Α` μέρος δημιουργήσαμε δυο- τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Στο Β` μέρος λίγο η κόπωση, λίγο το γήπεδο μας δημιούργησε την εντύπωση ότι το ματς θα πήγαινε στη δύναμη αλλά παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και είχε καλό ρυθμό. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και οι δυο ομάδες είχανε ευκαιρίες. Δεχθήκαμε το γκολ από ένα δικό μας λάθος, δεν τα παρατήσαμε και τελικά τα καταφέραμε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αν δούμε και τον καταμερισμό των ευκαιριών από τις δυο ομάδες.

Αυτό που κάναμε πέρσι και το οποίο συνεχίζεται φέτος νομίζω ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος θα μπορούσε να το φανταστεί. Επίσης ούτε ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας και των γύρο περιοχών».

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΝΕΣΤΟ

Για το παιχνίδι στο Οφρύνιο με τον πρωτοπόρο και αήττητο Νέστο, ανέφερε ότι «Μας δίνει έναυσμα για μας ότι ο Νέστος είναι πρώτος και θέλουμε εμείς να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε το πρώτο της βαθμολογίας. Αυτό είναι δεδομένο για τα παιδιά, την ομάδα και για το πρεστίζ της. Η ομάδα του Νέστου δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Φέτος είναι πολύ πιο ενισχυμένη. Εχει καλή ποιότητα παικτών. Ελπίζω να τους βάλουμε δύσκολα όπως βάλαμε και την Καβάλα αλλά τώρα να είμαστε εμείς οι νικητές και όχι ο Νέστος».

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία έγινε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωράφας
Επόμενο άρθροΠολύς κόσμος στο Αλεξάνδρα Δήμογλου για την εκδήλωση της Energean