Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 έκανε γνωστό πως σε κλίμα εγκάρδιο πραγματοποιήθηκε την  Τρίτη (7/1) η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ποδοσφαιρικού τμήματος, στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη) του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ).

Από την πλευρά της, η νέα πρόεδρος του Κέντρου, κα Αναστασία Τζαμπαζλή με τους συνεργάτες της, επιφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή στην αντιπροσωπεία την ομάδας,  την οποία ευχαρίστησαν για την μεγάλη και ζεστή αγκαλιά που προσέφερε στα παιδιά ενώ εξέφρασε και την μεγάλη της χαρά για την επίσκεψη.

Μάλιστα ζήτησε από τον προπονητή μας κ. Παύλο Δερμιτζάκη τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις των  τμημάτων  υποδομής του Α.Ο.Κ. και να υπάρξει στο μέλλον μια  πιο στενή συνεργασία των δύο πλευρών. Μία πρόταση η οποία έτυχε της άμεσης ανταπόκρισης των ιθυνόντων της ομάδας μας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης τα χαμόγελα της ικανοποίησης έδωσαν και πήραν και από τις δύο πλευρές, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μοίρασαν δώρα και χαρά σε όλα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας και έπαιξαν μαζί τους για αρκετή ώρα.

Την αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, αποτελούσαν ο κ. Σωτήρης Δεληκάρης εκπρόσωπος της διοίκησης, ο προπονητής κ. Παύλος Δερμιτζάκης, ο βοηθός του κ. Γεώργιος Γουνελάς, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό δυναμικό, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου κ. Πέτρος Πετρόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής κ. Διαμαντής Κωνσταντάρας και η υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος κα Αλίκη Μέρμηγκα.

**Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ για την άψογη φιλοξενία της, στα μέλη της αποστολή της ομάδας μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020.

Πάει στο Αιγάλεω για την 15η αγωνιστική

Η ομάδα της Καβάλας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League, ταξιδεύει στην Αθήνα και δη στο Αιγάλεω για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Η σέντρα θα γίνει το Σάββατο 11/1 (15:00) και διαιτητής ορίστηκε ο Ιωάννης Πάνος της ΕΠΣ Ηπείρου. Θα έχει βοηθούς τους Αθανάσιο Θανασιά και Κωνσταντινο Λιόντο της ίδιας Ένωσης. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Φίτσας της ΕΠΣ Δ. Αττικής και παρατηρητής ο Ευάγγελος Κατσιδώνης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου).

Προηγούμενο άρθροΟ Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου είναι «Μέγας»
Επόμενο άρθροΔιακοπή υδροδότησης την Πέμπτη στην περιοχή του ΑΓ.Λουκά