Μετά τους Στέλιο Κατρακυλάκη και Λάκη Χατζηαποστολίδη των οποίων οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές από τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., ένα ακόμη μέλος της τεχνικής ηγεσίας του “πέρασε την πόρτα της εξόδου” του.  
Ο λόγος γίνεται για τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Τσανάκαλη από τον οποίο ζητήθηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας να αποχωρήσει από το πόστο του. Μάλιστα όπως επίσημα ανκοινώθηκε, αντικαταστάτης του Κώστα Τσανάκαλη θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Καρασάββας ο οποίος πριν 4 χρόνια βρέθηκε ξανά στον Α.Ο.Κ., με προπονητή τον Κώστα Βασιλακάκη.

Ξεκαθάρισε το θέμα του προπονητή
Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι ξεκαθάρισε η υπόθεση του αντικαταστάτη του Κώστα Ανυφαντάκη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. Το όνομα του τεχνικού Γιάννη Ταουσιάνη ανακοινώθηκε επίσημα από τη Διοικούσα Επιτροπή μέσα από το δελτίο τύπου που εξέδωσε και το οποίο αναλυτικά αναφέρει τα εξής: – “Μετά από προσεκτική αναζήτηση και με γνώμονα όχι μόνο το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη. Το βιογραφικό και το προφίλ του είναι πλούσιο και αξιόλογο, καθώς ήταν προπονητής στην ομάδα του Εργοτέλη (Superleague) και του Αιολικού, ενώ δούλεψε και ως βοηθός προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό και ΟΦΗ. Μαζί του στον πάγκο της ομάδος μας παραμένει ο Γιώργος Γουνελάς ως βοηθός ενώ ο Βλάσης Καζάκης αναλαμβάνει τον ρόλο του team manager. Τέλος, προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Καρασάββας στην θέση του Κώστα Τσανάκαλη, ο οποίος εργάστηκε στον ομάδα μας με επαγγελματισμό και αφοσίωση και τον ευχαριστούμε για την σημαντική προσφορά του”.

“Κύμα” αποχωρήσεων από τους Παλαίμαχους

Βέβαια την ίδια ώρα εκεί που θα πρέπει να σταθούμε είναι το γεγονός ότι οι αποχωρήσεις των Στέλιου Κατρακυλάκη, Λάκη Χατζηαποστολίδη και Κώστα Τσανάκαλη από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., άνοιξε “τον ασκό του Αιόλου” αφού συνοδεύονται και από άλλες αποχωρήσεις Παλαιμάχων ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Παρελθόν θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι αποτελούν οι Μωυσής Σπανίδης και Αχιλλέα Καρασαββίδη οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να παραιτηθούν ενώ ανοιχτό παραμένει και το θέμα της αποχώρησης των Γιώργου Μαλλιαρού, Δήμου Γιαννακίδη και κάποιων άλλων Παλαιμάχων που πλαισιώνουν τη Διοικούσα Επιτροπή της Καβάλας.

Επιστρέφουν στις προπονήσεις
Σε αγωνιστικό επίπεδο οι παίκτες του Α.Ο.Κ. είχαν την Τρίτη (23/2) ρεπό και από την Τετάρτη (24/2) με την επιστροφή τους στις προπονήσεις θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα του Εθνικού Νέου Αγιονερίου. Μάλιστα με την επιστροφή τους στις προπονήσεις θα έχουν την πρώτη γνωριμία τους με τον νέο προπονητή τους Γιάννη Ταουσιάνη. Το σίγουρο είναι ότι ο αγώνας μέσα στο Νέο Αγιονέρι, είναι μία δύσκολη εκτός έδρας έξοδο για τον Α.Ο.Κ., ο οποίος φιλοδοξεί να προσθέσει στο ενεργητικό του ένα ακόμη “τρίποντο” ώστε να βελτιώσει τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει ο Παύλος Σταματόπουλος σφού συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και την ποινή της μίας αγωνιστικής θα την εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από κει και πέρα εκτός των πλάνων είναι οι τραυματίες Αλέξανδρος Μπρατσιάνι και Γιώργος Λίτσκας ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς ο Γιώργος Παληγεώργος που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις. Αντίθετα τόσο ο Άγγελος Κυγάης όσο και ο Μιχάλης Μπαντάνης εξέτισαν τις ποινές τους και θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στο Νέο Αγιονέρι.

Πηγή:http://kavalagoal.gr/2016/02/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%8e%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80/

Προηγούμενο άρθροΛίγες μέρες πριν αρχίσει το τριώδιο η παράταξη της διοίκησης του Δήμου φαντάζει “ΓΥΜΝΗ”
Επόμενο άρθροΕργαζόμενοι στην kavala oil– Λιμενικοί: 57–21-Φώτο