– Μία ακόμη έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στην Τουρκία- Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για μία ισχυρότατη έκρηξη, με τις πρώτες εικόνες να το επιβεβαιώνουν πλήρως

– Σε ερείπιο έχει μετατραπεί το αστυνομικό τμήμα έξω από το οποίο έγινε η επίθεση

– Βεβαιότητα για δεκάδες τραυματίες και φόβοι για νεκρούς

– Το περιστατικό έγινε σε περιοχή που βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης Ντιγιάρμπακιρ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας της Τουρκίας

– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Είναι μία είδηση που δυστυχώς τείνει να γίνει… καθημερινότητα στη γείτονα χώρα. Για μία ακόμη φορά η Τουρκία συγκλονίζεται από μία έκρηξη, με τα τουρκικά, αλλά και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να εκφράζουν φόβους για πιθανότητα νεκρών.
Αυτό που μοιάζει δεδομένο στην παρούσα φάση είναι πως υπάρχουν τραυματίες, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan, σύμφωνα με το οποίο ασθενοφόρα σπεύδουν στο σημείο της έκρηξης.
Εικόνες σοκ!

Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για μία ισχυρότατη έκρηξη. Ωστόσο μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, όπως λέει και το ρητό.

Οι εικόνες, λοιπόν, που έρχονται από την Τουρκία είναι συγκλονιστικές. Η έκρηξη έγινε έξω από ένα αστυνομικό τμήμα και στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ό, τι… απέμεινε από αυτό, που δεν είναι τίποτα άλλο από ερείπια!

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της έκρηξης είναι επίσης το γεγονός πως ακριβώς δίπλα έχει δημιουργηθεί κι ένας τεράστιος κρατήρας.

Προηγούμενο άρθροΔεκαπενταύγουστος στην Τήνο: Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα! Κοσμοσυρροή για τη γιορτή της Μεγαλόχαρης-video
Επόμενο άρθροΠνιγμός 54χρονης στα βράχια της Παναγίας