Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί ομιλία στο Βελλίδειο, στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2021. Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για φοροελαφρύνσεις, στήριξη στους νέους αλλά και μέτρα… έκπληξη.

Δείτε live την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τα περίπτερα της ΔΕΘ 2021

Κατά τη σημερινή επίσκεψη του στα περίπτερα της ΔΕΘ 2021, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «έχει ταλαιπωρηθεί πολύ η Θεσσαλονίκη, όμως το Μετρό θα παραδοθεί στα τέλη του 2023 και θα ανακουφίσει τους κατοίκους της πόλης».

Επίσης, έστειλε αυστηρό μήνυμα για τις παράνομες ελληνοποιήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω μιλήσει πολλές φορές για το πώς η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει να αυξήσουμε την παραγωγικότητα μας, να μειώσουμε το κόστος, να εντοπίσουμε παραβατικές συμπεριφορές. Είχαμε δεσμευθεί πριν μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός ότι θα πατάξουμε τις παράνομες ελληνοποιήσεις. Το κάνουμε πράξη. Οι κτηνοτρόφοι μας βλέπουν το αποτέλεσμα ήδη στην αύξηση της τιμής του γάλατος. Σε όσους πιστεύουν ακόμα ότι μπορούν να επιμείνουν σε τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές, τους λέω να μην μπουν καν στον κόπο, να το ξεχάσουν, θα σας βρούμε και θα σας τιμωρήσουμε».

Προηγούμενο άρθροΣτην Καβάλα, η προσεχής 9η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας – Αιγύπτου – Κύπρου, στα μέσα Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΌλα τα μέτρα που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ – Τα οφέλη από τις μειώσεις φόρων και εισφορών