Το KYLEO® SL είναι ένα διασυστηματικό καθολικόμεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμησηαγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων (ετήσιων καιπολυετών), υδροχαρών ζιζανίων, παραφυάδων καιξυλωδών φυτών. Είναι προϊόν έρευνας και ανάπτυξηςτης Nufarm βασισμένο στη χρήση της παντεταρισμένηςτεχνολογίας G.P.S., παρέχοντας στον παραγωγό μία πρωτοποριακή σύνθεση έτοιμου μίγματος δύοδραστικών ουσιών διαφορετικού και συμπληρωματικούτρόπου δράσης, του glyphosate και του 2,4-D.

Η Καινοτομία του KYLEO και τη Τεχνολογία G.P.S.(Green Power System)

Η τεχνολογία G.P.S. βασίζεται στη χρήση μίας επιφανειοδραστικής ουσίας φυτικής προέλευσης και υψηλής επίδοσης, προσδίδοντας στο KYLEO® σημαντικά χαρακτηριστικά και οφέλη που το διαφοροποιούν από ένα κοινό μίγμα glyphosate με 2,4-D. Η επιφανειοδραστική ουσία που εμπεριέχεται στο KYLEO®, συνδέεται με το μόριο του2,4-D σχηματίζοντας ένα νέο άλας, το 2,4-DGP.  Το μεγάλο μοριακό βάρος του άλατος 2,4-DGP αποτρέπει την ανταλλαγή βάσεων με το glyphosate, παρέχοντας έτσι σταθερότητα στο σκεύασμα.

Επιπλέον, εξαιτίας του μεγάλου του βάρους, το άλας 2,4-DGP παρουσιάζει χαμηλότερη πτητικότητα συγκριτικά με το άλας διμεθυλαμίνης (DMA).  Η επιφανειοδραστικήουσία περιβάλλει τα υδρόφιλα μόρια των δύο δραστικώντου KYLEO® και τους προσδίδει λιπόφιλο χαρακτήρα,διευκολύνοντας έτσι την ταχεία διείσδυση τουψεκαστικού υγρού στους φυτικούς ιστούς μέσω τηςλιπόφιλης εφυμενίδας.

Χαρακτηριστικά

· Το μοναδικό σκεύασμα έτοιμου μίγματος glyphosate και 2,4 -D, χωρίς την εμφάνιση ανταγωνισμού μεταξύ των δύο δραστικών ουσιών. 

· Προϊόν προηγμένης τεχνολογίας G.P.S. (Green Power System Technology). 

· Εξαιρετικά γρήγορο στη δράση (ορατά συμπτώματα σε διάστημα 6 ημερών από την εφαρμογή). 

· Ισχυρά διασυστηματικό. 

· Πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε δυσεξόντωτα ζιζάνια, χωρίς να απαιτεί την επιπλέον προσθήκη επιφανειοδραστικού. 

· Ανθεκτικό στην έκπλυση από τη βροχή. 

· Εύκολο στη χρήση (δεν απαιτεί την προμήθεια-ανάμιξη δύο ξεχωριστών δοχείων ή την προσθήκη επιφανειοδραστικού). 

· Κατάλληλο εργαλείο για διαχείριση ανθεκτικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και τις χρήσεις του, πατήστε στο παρακάτω εικονίδιο ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας: www.efthymiadis.gr

Προηγούμενο άρθροΜοναδικός τρόπος για την προστασία της Θάσου η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 1.121 νέα κρούσματα, 29 νεκροί σε 24 ώρες- 309 οι διασωληνωμένοι