[ad_1]

Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται από το Τμήμα Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 3ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας της Ιατρικής
του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Astir Egnatia, στην Αλεξανδρούπολη.

Στο Επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου συμμετέχουν, οι Πρόεδροι των Ιατρικών Σχολών, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Καθηγητές της Ιατρικής και της Νομικής Σχολής και ο Σεβασμιότατος Αλεξανδρούπολης κ.κ. Άνθιμος.

«Σκοπός του Συνεδρίου είναι ο απολογισμός των εκπαιδευτικών και ερευνητικών πεπραγμένων και η ανάπτυξη θεμάτων σχετικών με την εισαγωγή νέων και αποδοτικότερων μεθόδων διδασκαλίας και εκπαίδευσης.

Επίσης θα παρουσιαστούν το ερευνητικό έργο, οι ερευνητικές δυνατότητες και ο σχεδιασμός ανάπτυξης ερευνητικών πρωτοκόλλων των Κλινικών και Εργαστηρίων και ο σχεδιασμός προτάσεων ερευνητικών συνεργασιών με αντίστοιχα Εργαστήρια ή Κλινικές για την βελτίωση και την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας στην Ιατρική» σημειώνει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, καθηγητής Χειρουργικής και Πρόεδρος Τμήματος Ιατρικής Δ.Π.Θ. Αλέξανδρος Χ. Πολυχρονίδης.

afisa

Newsroom Alexpoli.gr

Σχόλια

Σχόλια

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΕνθουσιασμένοι οι Ρώσοι με τη Σαμοθράκη
Επόμενο άρθροΤελετή λήξης με τον Παναγιώτη Γιαννάκη