Εφιαλτικές διαστάσεις παίρνει ο απολογισμός της σφοδρής κακοκαιρίας που σάρωσε περιοχές της Βορείου Ελλάδος, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για πέντε νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ένα παιδάκι.

Μία γυναίκα 54 ετών έχασε τη ζωή της το βράδυ της Τετάρτης στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής, όταν μία κεραμοσκεπή καταστήματος ξεκόλλησε και την καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Μαζί της, τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα, τα οποία νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Στη Σωζόπολη, δύο άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο, όταν ανατράπηκε τροχόσπιτο.

Άλλοι δύο θάνατοι αναφέρθηκαν στην Ποτίδαια Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, βρέθηκαν καταπλακωμένοι από δέντρο το οποίο είχε πέσει από τους ισχυρούς ανέμους, ένας 39χρονος Ρώσος τουρίστας και ο 2χρονος γιος του.

Ενδεικτικό της σφοδρής έντασης των ανέμων στην Ποτίδαια, είναι το γεγονός ότι γκρεμίστηκε η οροφή βενζινάδικου, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα Κασσάνδρα.

Στη Σιθωνία απεγκλωβίστηκαν 20 άνθρωποι, ενώ διακοπές ηλεκτροδότησης σημειώθηκαν στις περιοχές Φώκιες, Άφυτος, Φλογητά και Γερακινή.

Σκηνές τρόμου έζησαν οι κάτοικοι του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, όταν ένας κεραυνός έπεσε σε σπίτι.

Προηγούμενο άρθρο“Άνοιξαν οι ουρανοί” σε Θράκη και Έβρο
Επόμενο άρθροΘάνατος λουόμενου στη Θάσο