[ad_1]

H Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο, διοργάνωσαν εκδήλωση στην Πρεσβευτική Κατοικία στην Λευκωσία, στις 7/3/2016, για την τουριστική προβολή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στην Κύπρο. Την εκδήλωση χαιρέτισαν, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Γιώργου Παυλίδη, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, ο Έλληνας Πρεσβευτής, Ηλίας Φωτόπουλος και η Δήμαρχος Παρανεστίου Δράμας, Αλίκη Σωτηριάδου. Στην αποστολή της Π.Α.Μ.Θ. συμμετείχε επίσης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Δράμας Κωνσταντίνος Κινατζίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό με τους τουριστικούς προορισμούς της Περιφέρειας και παρετέθη δεξίωση με παραδοσιακά εδέσματα και κρασί της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Κατά την έξοδο από το χώρο της εκδήλωσης εδόθη σε όλους τους παρευρισκομένους σχετικό ενημερωτικό υλικό πολιτιστικού και τουριστικού περιεχομένου.

Kypros_paradosiaka_edesmata_1

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων τουριστικών επιχειρήσεων, ο Πρόεδρος και στελέχη του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, καθώς και υψηλόβαθμοι επιμελητηριακοί παράγοντες.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Πρέσβη της Ελλάδας, Ηλία Φωτόπουλο, το Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, και τουριστικούς πράκτορες, όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας με στόχο να καταστεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους.

Newsroom Alexpoli.gr

Σχόλια

Σχόλια

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΣυγχωροχάρτι για όσους δεν πλήρωσαν διόδια στην Εγνατία
Επόμενο άρθροΠυροβολισμοί στη Βαστίλη! Ένας τραυματίας