Τον διπλασιασμό των κονδυλίων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Πρέβεζα, στη διάρκεια της περιοδείας του.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα δοθούν επιπλέον 30 εκατομμύρια ευρώ, και ακόμη 200 χιλιάδες συμπολίτες μας θα μπορούν να κάνουν χρήση για να κάνουν τις διακοπές τους.

«Το βλέμμα μας βρίσκεται πάντα στους πιο αδύναμους. Η ΝΔ, η παράταξη που δεν έχει ταξικό πρόσημο, εργάζεται για την ευημερία όλων των Ελλήνων. Στηρίξαμε την οικονομία, στη διάρκεια της πανδημίας αλλά και στην ενεργειακή κρίση», είπε ακόμα ο κ. Μητσοτάκης. «Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για να κάνουμε τη ζωή των πολιτών καλύτερη».

Υπενθυμίζεται ότι με το νέο «Τουρισμός για Όλους» σε κάθε δικαιούχο παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης και την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Τα μέτρα θα εξειδικευθούν σε λίγη ώρα από το υπουργείο Τουρισμού.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στις Εγκαταστάσεις της Εταιρείας “Lockheed Martin” στο Τέξας των ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΣυναυλία και σεμινάριο Jazz στα Λιμενάρια Θάσου