[ad_1]

Προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Σερρών ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε για τρίτη φορά στις Σέρρες μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. Στην εκδήλωση τον υποδέχτηκαν στελέχη και φίλοι του κόμματος, ενώ το παρών έδωσαν και οι Σερραίοι βουλευτές της ΝΔ, Κ.Καραμανλής και Φ.Αραμπατζή. 

P1010014

Ο κ.Γεωργιάδης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το προσφυγικό, ενώ χαρακτηριστικά είπε: «Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά αύριο για τη χώρα μας στη σύνοδο». Επίσης, δήλωσε πως η κυβέρνηση στο συγκεκριμένο θέμα τα έχει κάνει όλα λάθος, ενώ ξεκαθάρισε πως, η όποια στήριξη παρείχε η ΝΔ στην κυβέρνηση, ήταν για να δοθεί βοήθεια στην Ελλάδα και όχι στην πολιτική Τσίπρα.

P1010023

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε, πως έχει φέρει ένα αέρα αλλαγής στο κόμμα, κάτι που ήδη φαίνεται και θα φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στη λειτουργία της ΝΔ, ενώ ερωτηθείς για την τοποθέτηση Φίλη σχετικά με τις επισκέψεις εκπροσώπων του κλήρου στα σχολεία τον χαρακτήρισε άθεο και ανεύθυνο.

P1010022

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: "Τους πήραμε το ψωμί απ' το στόμα – Βάλαμε τέρμα στη συζήτηση για έξοδο από τη Σένγκεν" – Η ατζέντα της Συνόδου Κορυφής
Επόμενο άρθροΑπό το Αφγανιστάν στη Λέσβο για να αποχαιρετίσει τον νεκρό αδελφό του (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)