Εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έφτασε πριν από λίγο στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ώστε να συζητήσει τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, όπως τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Έπειτα θα μιλήσει με εκπρόσωπους των οικονομικών και παραγωγικών φορέων, Επιμελητηρίων και Συνδέσμων στο πλαίσιο των επενδύσεων και της οικονομίας γενικότερα στη Β. Ελλάδα.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί από φορείς της αυτοδιοίκησης για το στάδιο των εργασιών του Μετρό της Θεσσαλονίκης, για έργα υποδομής στην πόλη, καθώς και την ανάπλαση της ΔΕΘ και τις εξελίξεις για το πρώην στρατόπεδο “Παύλος Μελλάς”.

Παρόντες είναι οι υπουργοί Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργός Εσωτερικών – Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι βουλευτές Έλενα Ράπτη, Κώστας Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Δημήτρης Βαρτζόπυλος και ο Τάσος Σπηλιόπουλος, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης. 

Πηγή:www.thestival.gr

Προηγούμενο άρθρο“Ο Σεπτέμβρης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας”
Επόμενο άρθρο125 εργαζόμενοι βγήκαν σε αναστολή απο το Νοσοκομείο Καβάλας