Όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του ΟΓΑ, σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 θα καταβληθούν σε 36.491 δικαιούχους Οικογενειακά Επιδόματα (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) εκκρεμών αιτήσεων (A21) του έτους 2015, που επεξεργάστηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού.
Υπενθυμίζεται ότι τα επιδόματα δικαιούνται όσοι έκαναν αίτηση έως 15 Ιανουαρίου και κατέθεσαν τα δικαιολογητικά που τους είχαν ζητηθεί έως τον Νοέμβριο. Ουσιαστικά πρόκειται για παλαιές αιτήσεις που ήταν σε εκκρεμότητα. Επίσης εκκρεμούν ακόμη περίπου 50.000 αιτήσεις που έγιναν έως 15 Ιανουαρίου και δεν έχουν εκκαθαριστεί και θα πρέπει να περιμένουν έως την επόμενη πληρωμή.

Η από 9/3 ανακοίνωση του ΟΓΑ αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 θα καταβληθούν σε 36.491 δικαιούχους Οικογενειακά Επιδόματα (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) εκκρεμών αιτήσεων (A21) του έτους 2015, που επεξεργάστηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΓΑ. Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 24.007.554 ευρώ.

Χρήσιμες πληροφορίες παρέχονται από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), όπου υπάρχει η ένδειξη Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΓΑ, στην ενότητα «Υπηρεσίες προς το Κοινό», στο πεδίο «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων».

Προηγούμενο άρθροΣτην Εθνική ομάδα η Κομοτηναία κολυμβήτρια Παρασκευή Κάλτσου
Επόμενο άρθροΤο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας απέρριψε το ψήφισμα της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης» για το προσφυγικό ζήτημα