[ad_1]

Στις Σέρρες βρέθηκε χθες η Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο της περιοδείας της, στη Μακεδονία. Στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου, μίλησε για τους στόχους της νέας Δημοκρατίας κάνοντας αυτοκριτική και είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε αδυναμίες κάναμε λάθη, αλλά είμαι σε αυτήν την παράταξη από 20 ετών και πιστεύω πως η Νέα Δημοκρατία έχει πολλά να δώσει ακόμη».

ntora 6
Άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το προσφυγικό και είπε χαρακτηριστικά, ότι η Ευρώπη θα ήταν σε θέση να διαχειριστεί το θέμα, αλλά έχασε την ψυχραιμία της. Η Ευρώπη χωρίστηκε στην παλιά Ευρώπη όπου ανήκει η Ελλάδα και στην Ευρώπη με τις τέως κομμουνιστικές χώρες, οι οποίες δεν τηρούν συμφωνίες και δεν μπορούν να εναρμονιστούν με τα ιδεώδη της γηραιάς ηπείρου.
Για τα εσωτερικά της χώρας, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε, πως η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση με στρατηγική και όραμα και όχι την αποτυχημένη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν ξέρει που πατάει». Δήλωσε πως ο κύριος Τσίπρας κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Η κυρία Μπακογιάννη έμεινε σε τρία σημεία που θεωρεί πως διαχωρίζουν σαφώς τις θέσεις της ΝΔ από αυτές της κυβέρνησης:
1.Άλλο πρόσφυγες και άλλο οι μετανάστες
2.Όχι μαζί πρόσφυγες και μετανάστες. Οι πρώτοι, πρέπει να φιλοξενηθούν σε ανοιχτές δομές, ενώ οι δεύτεροι σε κλειστές δομές και να επαναπατριστούν. Αλλά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανοίγοντας την Αμυγδαλέζα, έστειλε το μήνυμα «ελάτε στην Ελλάδα θα περάσετε καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη.
3.Τόνισε πως φαίνεται να μην υπάρχει κράτος. «Δεν μπορεί να κλείνει για 20 μέρες η σιδηροδρομική γραμμή της Ειδομένης ή να ανεμίζει ένα μωρό στα χέρια κάποιου πρόσφυγα στο λιμάνι του Πειραιά και όλα αυτά να γίνονται χωρίς την παρέμβαση της αστυνομίας». Κατέληξε λέγοντας, πως αυτά και άλλα πολλά, καθιστούν τον ΣΥΡΙΖΑ μία ακατάλληλη και άκρως επικίνδυνη για τη χώρα κυβέρνηση.

ntora 5
Για το ενδεχόμενο εκλογών η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη, με το νέο αρχηγό, με τη νέα δομή και με το συνέδριο που επίκειται, να πει λίγα και εφαρμόσιμα πράγματα στον ελληνικό λαό και πρόσθεσε ρίχνοντας ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης, ότι κάνεις στη Νέα Δημοκρατία δεν πιστεύει, ότι ο Έλληνας φορολογούμενος με ετήσιο εισόδημα 9.000 € είναι καπιταλιστής, ούτε ότι πρέπει να «ποινικοποιηθούν» οι επενδύσεις και οι επιχειρηματικές προσπάθειες στη χώρα μας, όπως συμβαίνει τώρα. Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε από τις Σέρρες είπε η κυρία Μπακογιάννη είναι: «Αγωνιζόμαστε μαζί ενωμένοι, να ρίξουμε την κυβέρνηση τώρα. Ένα μήνυμα σιγουριάς και αισιοδοξίας, καθώς το κλίμα άλλαξε και ο κόσμος κατάλαβε τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ».

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΈγινε “κόκκινο” το Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ – VIDEO)
Επόμενο άρθροΚαιρός: Ο χειμώνας δεν τελείωσε! Ξαφνική επιδείνωση με καταιγίδες και… χιόνια!