– Ο κύβος ερρίφθη: Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος. Αποσύρονται χάριν της ενότητας, Γ. Βεζυργιαννίδης και Β. Βαρτζόπουλος.

– Ολονύχτιο «θρίλερ» – Άναψαν τα τηλέφωνα μεταξύ Συγγρού, Στυλιανίδη και Κομοτηνής – Δραματικές διαπραγματεύσεις που τελικώς οδήγησαν στην αποχώρηση των δύο μέχρι πρότινος υποψηφίων προέδρων.

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ 2– Ο Ευρ. Στυλιανίδης φέρεται να διαβεβαίωσε το περιβάλλον του Κυρ. Μητσοτάκη ότι ουδέν έχουν να φοβούνται από τον ίδιο!

Ενόψει των γενικότερων πολιτικών εξελίξεων αλλά και των διαγραφόμενων, ο Ευρ. Στυλιανίδης έχει λάβει το πράσινο φως από τη Συγγρού για αλλαγή εκλογικής περιφέρειας, κι έτσι επιθυμεί να οδηγήσει το κόμμα τοπικά σε ανασύνταξη, και στη συνέχεια να πολιτευτεί πιθανότατα στην Περιφέρεια Αττικής όπου και διαμένει.

Αργά χθες βράδυ οι κύριοι Βεζυργιαννίδης και Βαρτζόπουλος κλήθηκαν από συνεργάτες του κ. Στυλιανίδη στο γραφείο του επί της Λ. Ηρώων, όπου τους γνωστοποιήθηκε η απόφαση του κ. Στυλιανίδη και η βούληση του κόμματος από την Αθήνα. Οι ίδιοι αρχικά αιφνιδιάστηκαν αλλά στη συνέχεια τόνισαν ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στον Ευριπίδη Στυλιανίδη και στην προσπάθειά του για ριζική ανανέωση του κόμματος στη Ροδόπη με μπροστάρη τον ίδιο στην ηγεσία της ΝΟΔΕ.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Χρήστος Μέτιος, δήλωσε στο inkomotini.gr πως είναι σαφές ότι διαφαίνεται μια ελπιδοφόρα μέρα για τη ΝΟΔΕ Ροδόπης. Το μέλλον μας ανήκει και θα το κατακτήσουμε όλοι μαζί.

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΚατάληψη στο υπουργείο Υγείας – Αλυσοδέθηκαν στην είσοδο
Επόμενο άρθροΣήμερα στη Καβάλα το Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας