Την παράταση των περιοριστικών μέτρων έως τις 6 το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Το lockdown είναι εδώ και θα παραμείνει για ακόμα μια εβδομάδα μετά τις 30 Νοεμβρίου, δηλαδή έως τις 7 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις για μείωση του αριθμού των κρουσμάτων. Εφόσον συνεχιστεί ο ρυθμός αυτός τότε θα αρχίσει να μειώνεται και η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την εξ’ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Τότε θα μπορούμε να σχεδιάσουμε μια σταδιακή επάνοδο σε κάποιου είδους κανονικότητα. Προς το παρόν παρατείνονται τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό μέχρι και τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 06.00 το πρωί».

Υπογράμμισε ότι η απόφαση αυτή είναι επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό.

Μην γίνει η Πάτρα Θεσσαλονίκη λόγω της γιορτής του Αγίου Ανδρέα

Ο κ. Πέτσας επεσήμανε ότι «Για την Πάτρα, ενόψει της μεγάλης γιορτής του Αγίου Ανδρέα, εφιστούμε την προσοχή σε όλους να τηρούν τα μέτρα,να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και να γιορτάσουν μέσα στην οικογένειά τους Κάνουμε έκκληση να μην γίνει μια ακόμη μεγάλη τοπική γιορτή, λόγος υπερμετάδοσης».

Προηγούμενο άρθροΥπογραφή Σύμβασης του έργου: “ Αποκατάσταση βλαβών στους αγωγούς ύδρευσης και πηγών του οικισμού Λιμένα, Κοινότητας Θάσου”
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης:
«Χαίρομαι που μπορώ να λύνω προβλήματα των πολιτών»