[ad_1]

Στην ανακήρυξη του Γιάννη Βεζυργιαννίδη ως νέου Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται να προβεί σήμερα η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος.

βεζυριαννιδης (2)Χθες 14/4 εξέπνευσε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία της οργάνωσης, και δεδομένου οτι ο κ. Βεζυργιαννίδης υπήρξε ο μοναδικός που κατέθεσε την πρόθεση να ηγηθεί αυτής, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα των εσωκομματικών διαδικασιών χρίζεται Πρόεδρος άνευ διεξαγωγής ψηφοφορίας.

Ο κ. Βεζυργιαννίδης, όντας 42 ετών, είναι ο νεότερος Πρόεδρος στην ιστορία της ΝΟΔΕ Ροδόπης της ΝΔ, και αναλαμβάνει τα καθήκοντα μιας άκρως απαιτητικής θέσης, εν μέσω κρίσιμης πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά, συγκυρίας που διατρέχει η χώρα, αλλά και ενόψει κομβικών εξελίξεων για τη ΝΔ με επίκεντρο το «ανανεωτικό» Συνέδριό της την επόμενη εβδομάδα (22-24/4).

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Αδαμίδης: Ένας πολυβραβευμένος παιδίατρος, ανθρωπιστής και πολύτεκνος, ο νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη γνωριμίας με το ΔΠΘ από το ΓΕΛ Βαλτινού Τρικάλων