Την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να κηρυχθεί αργία η Δευτέρα λόγω καύσωνα σχολίαζαν το απόγευμα της Πέμπτης κυβερνητικά στελέχη.

«Ο επερχόμενος καύσωνας, όπως προβλέπουν οι επιστήμονες, θα αποτελέσει μία δοκιμασία για όλους. Η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή σε όλες τις υπηρεσίες, να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κι έχει θέσει σε επιφυλακή κρίσιμους τομείς της κρατικής μηχανής», ανέφεραν και συμπλήρωναν: «Αποτελεί, όμως, ταυτόχρονα και ένα τεστ πολιτικής σοβαρότητας, στο οποίο ξανά δεν πιάνει τη βάση ο κ.Τσίπρας, ο οποίος ζητάει… να κηρυχθεί αργία η Δευτέρα. Γιατί μόνο η Δευτέρα; Και με ποια καιρικά φαινόμενα θα κηρύσσονται αργίες; Μόνο με καύσωνα ή και με χιόνι ή με χαλάζι; Λαϊκισμός και γραφικότητα πάνε χέρι-χέρι».

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να κηρυχτεί αργία η επόμενη Δευτέρα εξαιτίας του επερχόμενου καύσωνα έτσι ώστε να προστατευτεί ο κόσμος. Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε και με τον πρόεδρο του Αστεροσκοπείου έτσι ώστε να ενημερωθεί σχετικά με τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Προηγούμενο άρθροΠώς ένας Έλληνας πυροσβέστης κατάφερε να σώσει από τη…Νυρεμβέργη πεζοπόρους που χάθηκαν στη Θάσο
Επόμενο άρθροΣτέφανος Ντούσκος: Η διαδρομή του μέχρι το “χρυσό όνειρο” – Ποιος είναι ο αθλητής που… μάγεψε το Τόκιο