[ad_1]

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το πρωί σήμερα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης με την αντιπροσωπεία των Ρώσων που έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη για τα εγκαίνια του Γραφείου Ενημέρωσης-Σύνδεσης Αγ. Πετρούπολης-Αλεξανδρούπολης Τουριστικής-Οικονομικής Συνεργασίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

“Σας υποδέχομαι σαν οικογένεια μου. Το γεγονός ότι έχετε έρθει στέλνει πολλαπλά μηνύματα, στηρίζω πολλά στην ανθρώπινη σχέση που έχουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία με χρυσά γράμματα και σε προσωπικό και σε θεσμικό επίπεδο” είπε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Οι Ρώσοι επισκέπτες στο ίδιο μήκος κύματος, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συνεργασία έως τώρα και τόνισαν ότι η συνεργασία αυτή, ήδη αποδίδει καρπούς, καθώς είχε γρήγορα αποτελέσματα και υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο τουριστικής και οικονομικής συνεργασίας.

Ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας Αλεξέι Ποπόφ, είπε ότι οι σχέσεις μας από δω και πέρα θα είναι όλο και πιο καλές ενώ έδωσε έμφαση και στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων.

Για τους κακόπιστους Έλληνες όπως είπε, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης διευκρίνισε ότι δε προσπαθεί να κάνει εξωτερική πολιτική αλλά να καλύψει τα κενά της Αθήνας που έχει εγκαταλείψει την περιοχή μας.

“Έχουν αντιληφθεί τι μπορεί να προσφέρει η αγορά μας. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις υποδομές, δε φτάνει μόνο ο δήμαρχος ο Μητροπολίτης και το Επιμελητήριο. Η αεροπορική σύνδεση είναι η βάση όλων όσων θέλουμε να κάνουμε.” είπε ακόμα ο κ. Λαμπάκης.

12959476_10154279578887214_308818303_o

Newsroom Alexpoli.gr

Σχόλια

Σχόλια

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθρο«Πάρτι» με σκουπίδια και κομμένα χόρτα …
Επόμενο άρθροΗ Ντ.Μπακογιάννη στις Σέρρες – (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)