H μετάλλαξη Όμικρον και ο κορονοϊός συνεχίζουν να προβληματίζουν τον ΕΟΔΥ. Στην Κρήτη και το Λασίθι, εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα…

«Συναγερμός» σήμανε και πάλι στις υγειονομικές αρχές της Κρήτης μετά τον εντοπισμό δύο νέων κρουσμάτων της μετάλλαξης Όμικρον στο νησί. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο άτομα που εντοπίστηκαν θετικά στη νέα μετάλλαξη στο νομό Λασιθίου και τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας φέρονται να σχετίζονται μεταξύ τους.

Μόλις έγινε γνωστό πως τα δύο άτομα φέρουν την νέα μετάλλαξη Όμικρον, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες και ο ΕΟΔΥ και τα δύο νέα κρούσματα βρίσκονται σε περιορισμό.

Αναμένονται και νέοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι ενώ σε τεστ υποβλήθηκαν όλα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί τους το τελευταίο διάστημα.

Πληροφορίες του creta24.gr, αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία καθώς τα συμπτώματα τους είναι ήπια.

Προηγούμενο άρθροΕξιχνιάστηκαν 1 κλοπή αυτοκινήτου και 4 διαρρήξεις καταστημάτων και οχήματος σε περιοχές της Καβάλας και της Δράμας
Επόμενο άρθροΜαξ Φερστάπεν: Παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 o Ολλανδός