Αποκαλύψεις για την 26χρονη φοιτήτρια που ήρθε από την Αγγλία στη Θεσσαλονίκη. Αντί να μπει σε καραντίνα 14 ημερών, έκανε πάρτι στην πολυτελή της βίλα. Διαγνώστηκε θετική όπως και πολλοί από τους καλεσμένους της. Ο κορονοϊός, η διασπορά και οι άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Η φοιτήτρια επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Αγγλία που σπουδάζει. Το πάρτι που έκανε στη βίλα της, έκρυβε κινδύνους. Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή της ίδιας και πολλών καλεσμένων της…

Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας και γνωστού επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη, η 26χρονη που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό λίγες ώρες μετά το πάρτι που διοργάνωσε στη βίλα τους στο Πανόραμα. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open η πανέμορφη μελαχρινή που αγαπά τις τέχνες και την μόδα, επαναπατρίστηκε προ ημερών από το Λονδίνο, όπου διέμενε για σπουδές. Στη Θεσσαλονίκη, αντί να μπει σε καραντίνα 14 ημερών, αποφάσισε να διοργανώσει ένα πάρτι για την εκλεκτή παρέα της.

Στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογένειας παραβρέθηκε πολύς κόσμος και συγκεκριμένα γόνοι των καλύτερων οικογενειών της Θεσσαλονίκης, καθώς η 26χρονη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και κοινωνική διαθέτοντας έναν εξαιρετικό κύκλο γνωριμιών.

Κατά την επιστροφή της στη συμπρωτεύουσα μέσω Βουλγαρίας η νεαρή κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κορονοϊού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το πάρτι, όπου παρουσίασε υψηλό

πυρετό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τεστ κορονοϊού στο οποίο βρέθηκε θετική. Στις ερωτήσεις σχετικά με τα πρόσωπα που ήρθε σε επαφή, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η ιχνηλάτιση, η

26χρονη αναφέρθηκε στο πάρτι που είχε διοργανώσει, καθώς και στα πρόσωπα που είχαν παραβρεθεί εκεί. Λίγο πριν από το πάρτι στον κήπο του σπιτιού, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, σε έλεγχο των Αρχών είχε διαπιστωθεί πως το νεαρό κορίτσι είχε σπάσει την καραντίνα με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Το πάρτι έγινε στο σπίτι της οικογένειας της φοιτήτριας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η οποία ήρθε οδικώς μέσω Βουλγαρίας. Η κοπέλα που είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης «έσπασε» την καραντίνα των 14 ημερών.

Τα συμπτώματα είναι αρκετά και αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το ΑΧΕΠΑ στο οποίο έγινε η δειγματοληψία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

Πηγή:www.newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΜηχανή τυλίχθηκε στις φλόγες
Επόμενο άρθροΤα “μυστικά” της συμφωνίας Ελλάδας-Ιταλίας για την ΑΟΖ και οι επόμενες… απαντήσεις στην Τουρκία