[ad_1]

Η δόξα και τα φώτα που συγκέντρωνε στο πρόσωπό του το μοντέλο από τη Βοσνία Slobodanka Tosic ανήκουν στο παρελθόν. Η 29χρονη καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλακή για τη συμμετοχή της σε δολοφονικό χτύπημα και τις συνδέσεις της με τον υπόκοσμο.

Η πρώην Μις Βοσνία και μοντέλο του Playboy ανήκε, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες οργανωμένου εγκλήματος στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη από τον πόλεμο της Βοσνίας στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Από τη μυστική “Επιχείρηση Κούκλα” προέκυψαν στοιχεία τον Αύγουστο του 2013 πως το διάσημο μοντέλο και 31 ακόμα άνθρωποι εμπλέκονται σε πολλαπλές δολοφονίες, ένοπλες ληστείες και ξέπλυμα χρήματος.

Οι κροατικές αρχές τη συνέλαβαν τον Ιούλιο και εκδόθηκε στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη για να δικαστεί σε δικαστήριο του Σαράγεβο. Σύμφωνα με τους ερευνητές η 29χρονη είχε σχέση με τον μαφιόζο Darko Elez. O Elez είχε βάλει την 29χρονη να ζητήσει από τον Djordje Zdrale, δολοφόνο που εκτίει 20ετή ποινή φυλάκισης, να την πάει σε ένα φιλικό σπίτι όπου περίμεναν ένοπλοι να τον εκτελέσουν.

Είχε προφασιστεί πως ήθελε να πάει να πάρει κάποια βιβλία που χρειαζόταν για τα μαθήματά της, ξέροντας πως ο Djordje Zdrale την είχε ερωτευτεί και δεν της αρνιόταν τη χάρη. Όταν έφτασαν, ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον του Djordje Zdrale που τελικά γλίτωσε από την ενέδρα.

Οι αρχές έχουν συνδέσει την ομάδα του Darko Elez με επίθεση του 2008 στην οποία πέθαναν 3 άνθρωποι και δύο δολοφονίες με αυτόματα όπλα το 2007 και το 2008. Ο Darko Elez έχει έκτοτε καταδικαστεί για διάφορα εγκλήματα και οι δύο από τους άντρες που είχε στην ομάδα του ήταν μυστικοί πράκτορες.

Η 29χρονη αρνείται τις κατηγορίες εναντίον της και έχουν 15 μέρες με τον δικηγόρο της για να ασκήσουν έφεση στην απόφαση. “Όσοι έχουν λίγες νομικές γνώσεις ξέρουν τι κρύβεται πίσω από αυτές τις ετυμηγορίες. Συνεχίζουμε τον αγώνα με ψηλά το κεφάλι. Ευχαριστώ όσους είστε μαζί μου!”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Πηγή: Nydailynews

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΕθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Καβάλας Γ.Γκράνα στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θ.Μαρκόπουλο
Επόμενο άρθροΗ Ένωση Παγγαίου συγκεντρώνει όλα τα τιμολόγια επιστροφής φόρου πώλησης αγροτικών προϊόντων και υπηρεσιών