plasta-xrimnata

– Ζαλίζουν τα ποσά που χρωστούν σε δημόσιο ή τράπεζες πάμπλουτοι Έλληνες, που όμως “ξεχνούν” να πληρώσουν τις… δόσεις τους
– Έχουν καταθέσεις εκατομμυρίων, βίλες στα βόρεια προάστια, εξοχικά, θυρίδες σε τράπεζες, πολυτελή αυτοκίνητα
– Ο συνταξιούχος που πιάστηκε λίγο ενός χαρτιού που έγραφε: 100.000 στη θυρίδα και τα υπόλοιπα θαμμένα στον κήπο
– Διαβάστε τις απίστευτες περιπτώσεις μεγαλοοφειλετών
Στρατηγικοί κακοπληρωτές. Άνθρωποι που έχουν αλλά από θέση αρνούνται να πληρώσουν. Που έχουν πάρει εκατομμύρια σε δάνεια, έχουν βίλες και καταθέσεις αλλά τα χρέη τους στο Δημόσιο και τις τράπεζες, δεν τα πληρώνουν.

Άνθρωποι με καταθέσεις εκατομμυρίων, με βίλες στα βόρεια προάστια, με εξοχικά σπίτια σε νησιά ή ορεινές περιοχές, με καταθέσεις και θυρίδες σε τράπεζες, κάτοχοι πολυτελών αυτοκινήτων που κάνουν αγορές ακριβών αντικειμένων με μετρητά.

Πάνω τους έπεσα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ημερησίας, οι αρχές μετά το ξεκαθάρισμα των χαρτοφυλακίων των “κόκκινων δανείων” και την ενοποίηση των χρεών στην εφορία και τα ταμεία. Στη φάκα, αναφέρει το δημοσίευμα, έχουν πιαστεί και κάποιοι που έχουν βγάλει στο εξωτερικό εκατομμύρια πριν από τα capital controls ή έχουν επενδύσει σε ομόλογα, χρυσό ή μετοχές αλλά φόρους, εισφορές και δάνεια δεν τα πληρώνουν!

Οι αρμόδιοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό από τις περιπτώσεις που εντόπισαν. Όπως αυτή ενός κρεοπώλη, που είχε πάρει δάνεια από διάφορες τράπεζες, τα οποία φτάνουν τα 8,5 εκατομμύρια (!) αλλά δεν τα αποπληρώνει. Το επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσει άγριο κυνηγητό από τράπεζες και εφορίες για να πιεστούν οι κακοπληρωτές να… πληρώσουν χρέη και δάνεια.

Προηγούμενο άρθροΕξιχνίαση κλοπής από οικία στην Κομοτηνή
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα