[ad_1]

Ευχαριστίες προς το πολυάριθμο φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού Κομοτηνής για να παρακολουθήσει τον φετινό τελικό Κυπέλλου, συνεισφέροντας έτσι και στη συγκέντρωση οικονομικής υποστήριξης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ενίσχυσης των δράσεων περίθαλψης των προσφύγων, εκφράζει με δημόσια ανακοίνωσή της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Θράκης, ευχαριστούν τις φίλες και του φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά της, αγκάλιασαν τον τελικό Κυπέλλου – μια γιορτή του ποδοσφαίρου – γεμίζοντας ασφυκτικά το γήπεδο.

Αυτή η συμμετοχή τους μας γεμίζει χαρά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον νομό μας.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες που με την αθρόα προσέλευσή τους στον τελικό συνέδραμαν τα μέγιστα στους φιλανθρωπικούς σκοπούς της Ένωσης, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο πρέπει και μπορεί να είναι κοντά στην κοινωνία και τα προβλήματά της».

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτική εκδήλωση για το ασφαλιστικό διοργάνωσε σήμερα η Λαϊκή Ενότητα Καβάλας με ομιλητή τον Γιώργος Ρωμανιά
Επόμενο άρθροΗ Κατερίνα Γεροστεργίου και πάλι πρόεδρος στην Ένωση Καταναλωτών Καβάλας μετά και τις τελευταίες εκλογές