Λίγες ώρες απέμειναν για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ. Οι κάλπες ανοίγουν την Κυριακή στις 7 το πρωί και ψηφίζουν μόνο εκείνοι που ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εκλογών. Δεν χρειάζεται αυτή τη φορά οικονομική συνδρομή, ενώ οι ψηφοφόροι δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν έντυπα εγγραφής και μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό κέντρο τους διευκολύνει.

Οι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Ανδρουλάκης ζήτησαν μαζική προσέλευση στις εσωκομματικές κάλπες, προκειμένου να επισφραγίσουν το μήνυμα της μεγάλης συμμετοχής της πρώτης Κυριακής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία από την Κοζάνη ζητώντας καθαρή εντολή ανανέωσης, ενότητας και πολιτικής αυτονομίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου σε μήνυμά του για την αυριανή εκλογική διαδικασία υπογραμμίζει το διακύβευμα της επόμενης μέρας λέγοντας ότι η παράταξη πρέπει να μεγαλώσει άμεσα για να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο. Τα επιτελεία και των δύο υποψηφίων εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη μάχη της Κυριακής, 12 Δεκεμβρίου.

Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα προεκλογικά τους σποτ. «Μαζί στην κάλπη. Τολμάμε. Αλλάζουμε. Ενώνουμε», είναι το σύνθημα του του νικητή του πρώτου γύρου των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής. Στο σποτ εμφανίζονται υποστηρικτές του που κρατούν πλακάτ στο οποίο γράφει “12 Δεκεμβρίου “mazi”

Στο ένα σποτ του Γιώργο Παπανδρέου παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τις προεκλογικές περιοδείες του, ενώ στο δεύτερο υποστηρικτές του εξηγούν για ποιον λόγο τον στηρίζουν. Σύνθημά του «Πάμε Μπροστά».

Προηγούμενο άρθροΞηλώθηκαν λαμαρίνες στη οδό Εκάβης
Επόμενο άρθροΑνοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας