Το otavoice σας αποκαλύπτει το εσωτερικό έγγραφο που εστάλει από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και βάζει ξεκάθαρα τις πολιτικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές του Μαίου.

Έχοντας διαπιστώσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από κάποιες στηρίξεις σε πρόσωπα στον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης αποφάσισαν ότι θα πρέπει να μην υπάρχει κομματική πειθαρχία  και θα πρέπει να διασφαλιστεί η ενότητα και η συνοχή σε τοπικό επίπεδο. Δίνουν έτσι πράσινο φως σε όσους κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές και  είναι μέλη της Νέας Δημοκρατίας και αποκυρήσουν κάθε λογική «ανταρτών» μιας και δεν θέτουν πολιτικό διακύβευμα στις εκλογές αυτές.  Είναι σαφές ότι προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να περιορίσουν τις όποιες απώλειες που θα μπορούσαν να καταστούν πολιτικά επιζήμιες και καταστροφικές.

Συζητώντας με ηγετικά στελέχη μας εξήγησαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κομματικής πειθαρχίας στις δημοτικές εκλογές , ότι δεν υπάρχουν χρίσματα , αρεστοί και προνομιούχοι και ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει όλα τα μέλη της που κατέρχονται στον αυτοδιοικητικό στίβο του α’ βαθμού. Για εμάς , λένε πολιτικά υπάρχουν δυο κάλπες . Οι ευρωεκλογές και οι Περιφερειακές.

Πηγή:otavoice.gr

Προηγούμενο άρθροΑΟΚ Αλέξανδρος Κιλκίς 2-1 Με πολύ άγχος κράτησε τη νίκη και την τύχη στα χέρια του ο ΑΟΚ
Επόμενο άρθροΦώφη Γεννηματά απο Αλεξανδρούπολη: «Οχι άλλα παιχνίδια και μεθοδεύσεις στα εθνικά θέματα»