Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι 20χρονος που φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 29χρονου διέφυγε από την Ελλάδα για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας thestival, ο 2οχρνος, πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα προχθές. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής και όταν αναζήτησαν το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το προηγούμενο βράδυ είχε φύγει για την Αλβανία.

Ο 20χρονός, αλβανικής καταγωγής, είναι στενός φίλος του 23χρονου που έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη. Οι δυο άνδρες ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival, τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης. Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία. Για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Προηγούμενο άρθροΤην Βασιλόπιτα της έκοψε η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Με το πλέγμα των εφαρμοζόμενων μέτρων, η κοινωνία θα συνεχίσει να στέκεται όρθια