Σε τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι Αρχές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, παρά τις τέσσερις συλλήψεις, από τις Αρχές βρίσκεται σε εξέλιξη μια τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων έξι ατόμων, για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Όσον αφορά στους τέσσερις συλληφθέντες πρόκειται για τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό. Όλοι τους είχαν άμεση συμμετοχή στη δολοφονία του Άλκη.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το MEGA, όλοι τους είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και μάλιστα στον ίδιο σύνδεσμο με τον 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί.

Επιπλέον οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά.

Μάλιστα, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, το οποί φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι ανάμεσα στα έξι άτομα, για τα οποία εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης και δεν έχουν ακόμα συλληφθεί, είναι και ο 20χρονος, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Αυτός είναι ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία: Οι φωτογραφίες με τους χούλιγκαν και το τατουάζ για τον ΠΑΟΚ
Την ίδια ώρα αλβανικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 20χρονου, που φέρεται να συμμετείχε στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη.

Η αλβανική ενημερωτική ιστοσελίδα Top Channel έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του R.D., στις οποίες φαίνεται το τατουάζ του 20χρονου στον μηρό. Πρόκειται για τον αριθμό «1926» που παραπέμπει το έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το μέσο, ο 20χρονος πέρασε κανονικά από τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής με το αλβανικό του διαβατήριο, καθώς μέχρι το πρωί του Σαββάτου δεν καταζητήθηκε.

Το Gazeta Shqip έγραψε ότι ο 20χρονος «έφτασε με αυτοκίνητο στον συνοριακό σταθμό και πέρασε στην Αλβανία, ενώ τα έγγραφά του ελέγχθηκαν από τις ελληνικές και αλβανικές αρχές».

Το Revista One, με τη σειρά του, δίνοντας την ταυτότητα του υπόπτου γράφει ότι πρόκειται για τον «R.D., τον 20χρονο που η ελληνική αστυνομία έχει κηρύξει καταζητούμενο».

«Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, ο R.D. μπόρεσε να διαφύγει στην Αλβανία στις 2 Φεβρουαρίου, λιγότερο από 24 ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου. Πέρασε κανονικά από την Κρυσταλλοπηγή, και μάλιστα με το αλβανικό του διαβατήριο, γιατί μέχρι το πρωί του Σαββάτου δεν καταζητείτο» συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

«Το όνομα του 20χρονου έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελλάδα και πιθανόν μέχρι το πρωί της Δευτέρας η φωτογραφία του και άλλα δεδομένα για τη ζωή του αναμένεται να παραδοθούν στις αλβανικές αρχές για να προχωρήσουν τη διαδικασία έκδοσης», επισημαίνεται ακόμη.

Όπως γράφει το αλβανικό Express, η ελληνική αστυνομία «παρακολουθεί τον συνεργό στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη».

«Ο 20χρονος έφτασε με αυτοκίνητο στον συνοριακό σταθμό και πέρασε στην Αλβανία. Τα έγγραφά του ελέγχθηκαν από τις ελληνικές και αλβανικές αρχές», προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Προηγούμενο άρθροΔολοφονία Άλκη: Στα αλβανικά μέσα η φωτογραφία του 20χρονου υπόπτου που φέρεται να συμμετείχε στο έγκλημα
Επόμενο άρθροΠαρεμβάσεις ευπρεπισμού στον δημοτικό κήπο Καβάλας