Ιδιαίτερα κινητικός ο κ. Βασίλης Φεύγας, Γενικός Γραμματέας Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας. Όπως δήλωσε το κυρίαρχο θέμα που τους απασχολεί είναι η αντιμετώπιση της πανδημίας και τόνισε των ανάγκη των εμβολιασμών.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «υπάρχει μια κόπωση σε όλους μας, κοντεύουμε δύο χρόνια που μας απασχολεί η πανδημία. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα λάμψει η ελπίδα σε σχέση με τον κορωνοϊό. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις της επιστημονικής κοινότητας και θα δούμε την υποχώρηση της πανδημίας που έχει αλλάξει τη ζωή μας.

Επιβάλλεται από την ίδια τη ζωή να προχωρήσουμε και αυτή είναι η πρόθεση της κυβέρνησης. Δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στους περιορισμούς που ξέραμε. Έχουμε το εμβόλιο που τώρα με τη μετάλλαξη Όμικρον φαίνεται πόσο σωτήριο είναι. Γι’ αυτό και κάνω την έκκληση να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό όσοι δεν το έχουν κάνει. Το εμβόλιο σώζει ζωές αποσυμφορεί το ΕΣΥ και αποτελεί διαβατήριο στην κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Συνέχισε λέγοντας ότι «η δική μας καθημερινότητα ξεκινάει από νωρίς με ενημερώσεις στελεχών και των μελών μας ανά τη χώρα και μετά γίνεται η συμβολή στον κομματικό και κυβερνητικό σχεδιασμό. Ένα μεγάλο κομμάτι αφιερώνεται κυρίως στην εκπαίδευση των στελεχών μας. Είναι σε εξέλιξη εδώ και 15 χρόνια η Πολιτική Ακαδημία που έχει στόχο την επιμόρφωση των στελεχών σε μία ευρεία ατζέντα θεμάτων για να έχουμε στελέχη ικανά να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συγκυρίες που ζούμε αυτήν την περίοδο».

Προηγούμενο άρθροΤυπική η διαδικασία εκλογής προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας όπως δήλωσε ο Σωτήρης Παπαδόπουλος
Επόμενο άρθροΚώστας Γάκης: Θέλουμε να αναδείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτόν τον τόπο