[ad_1]

Το Επιμελητήριο Σερρών επισκέφθηκε την Παρασκευή 08 Απριλίου, αποστολή από τον Όμιλο Inner Wheel Δυτικής Θεσσαλονίκης. Την αποστολή, η οποία αποτελείτο από 40 γυναίκες-Μέλη του Ομίλου,  καλωσόρισε στο Επιμελητήριο Σερρών ο Α΄Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γιαννάκης, ο οποίος ενημέρωσε τις κυρίες της Inner Wheel για το  ρόλο και την σημασία του Επιμελητηριακού Φορέα. Παράλληλα,   ο   κ.Γιαννάκης  ενημέρωσε   τις   επισκέπτριες   για   τα τεκταινόμενα   στις επιχειρήσεις του Ν.Σερρών αλλά και στο γενικότερο οικονομικό περιβάλλον, για τις Δράσεις, Ενέργειες και Παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου Σερρών και παρουσίασε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο τοπικό επιχειρηματικό και επαγγελματικό γίγνεσθαι.

S2590002

Στο τέλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις των κυριών και λίγο πριν ολοκληρωθεί η τόσο εποικοδομητική συζήτηση, άνθρωποι του Επιμελητηρίου Σερρών δώρισαν σε όλα τα Μέλη της πολυπληθούς αποστολής ένα πολύ χρήσιμο οδηγό με όλους τους εκκλησιαστικούς   και   μοναστηριακούς   ναούς   που   βρίσκονται στους   κόλπους   της   Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης. Η Διοίκηση και τα  Μέλη του Ομίλου «INNER WHEEL ΔΥΤ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» ευχαρίστησαν θερμά τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν καθ΄όλη τη διάρκεια της επίσκεψής τους.

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΦωτογράφισε τη «Γυναίκα του Σήμερα» και πάρε μέρος στην έκθεση φωτογραφίας για τα 40 χρόνια της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος
Επόμενο άρθροΑποκατάσταση της υδροδότησης στο Βουνοχώρι