koyb1-768x475

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας κυβέρνησης! – Ο Γιάννης Δραγασάκης νέος υπουργός Οικονομίας, στη θέση του Δημήτρη Παπαδημητρίου – Ο Δημήτρης Βίτσας στην θέση του Γιάννη Μουζάλα, στον οποίο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του πρωθυπουργού – Στην θέση του κ. Βίτσα, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Φώτης Κουβέλης! – Η βουλευτής Ιωαννίνων, Μερόπη Τζούφη, αναλαμβάνει την θέση του Κώστα Ζουράρι – Ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε ανασχηματισμό μετά την παραίτηση του ζεύγους Αντωνοπούλου – Παπαδημητρίου και τον “θόρυβο” για το επίδομα ενοικίου – Ποιοί υπουργοί φεύγουν, ποιοί έρχονται και ποιοί αλλάζουν πόστα
Επίδομα ενοικίου (βλ. Αντωνοπούλου – Παπαδημητρίου), θέματα υγείας (βλ. Μουζάλας) και… Κώστας Ζουράρις. Οι τρεις αιτίες που οδήγησαν στον ανασχηματισμό.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι το εξής:

Τη θέση του πρώην υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου αναλαμβάνει ο Γιάννης Δραγασάκης.

Επίσης, στην κυβέρνηση μπαίνει ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Δ. Βίτσα ως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Ο τελευταίος, θα μετακινηθεί στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στη θέση του Γιάννη Μουζάλα ο οποίος παρουσίασε πρόσφατα πρόβλημα υγείας.

Υφυπουργός Παιδείας αναλαμβάνει η Μερόπη Τζούφη

Υφυπουργός Εργασίας, ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος.

Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αναλαμβάνει ο κ. Στρατής.

Προηγούμενο άρθροCapital control: Από 1η Μαρτίου οι αλλαγές με αύξηση ορίου και νέους λογαριασμούς
Επόμενο άρθροΠαρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ σε δύο σημαντικές τουριστικές Εκθέσεις των Βαλκανίων