pos2_533_355

Τέσσερις και σήμερα έμειναν μέχρι την αλλαγή του χρόνου οπότε και περνάμε στο καθεστώς πληρωμών με πλαστικό χρήμα για τη διασφάλιση αφορολόγητου για μισθωτούς και συνταξιούχους όμως το υπουργείο που φαίνεται ότι … πάει με το παλιό ημερολόγιο δεν βιάζεται να δώσει διευκρινήσεις για το ποιες αποδείξεις τελικά θα προσμετρώνται, αλλά και για μια σειρά από άλλα ζητήματα.Κάπως έτσι ακόμη δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με δαπάνες όπως το ενοίκιο, λογαριασμοί κοινής ωφέλειας κλπ

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Αν κάποιος φορολογούμενος δεν πληρώσει με κάρτα αλλά με μεταφορά ποσών σε λογαριασμό τρίτου ή έμβασμα κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αν θα αναγνωρίζεται η δαπάνη αυτή για το “χτίσιμο” του αφορολόγητου.
Την ίδια ώρα κανείς δεν γνωρίζει εάν άλλες δαπάνες θα πρέπει να έχει ο σύζυγος και άλλες η σύζυγος ανάλογα με το εισόδημά τους ή εάν θα πρέπει να συγκεντρώσουν ένα ποσό από κοινού.
Από τις διατάξεις που ψηφίστηκαν δεν προκύπτει ότι πρόκειται για οικογενειακό εισόδημα, αλλά το θέμα θα ξεκαθαριστεί με τις ερμηνευτικές υπουργικές αποφάσεις.

Προηγούμενο άρθροΜετά τις παροχές «ναρκοπέδιο» και για τη δεύτερη αξιολόγηση
Επόμενο άρθρο“Συναγερμός” στην Ευρώπη για την γρίπη των πτηνών | Kρούσμα σε κύκνο στο δέλτα του Έβρου