Ανάρτηση στα ελληνικά έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το Γραφείο του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου (Clarence House), αμέσως μετά τη συνάντηση του διαδόχου του βρετανικού θρόνου με τον Έλληνα πρωθυπουργό έκανε την εξής ανάρτηση, στο Twitter:

«Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν στην ευχάριστη θέση να συναντηθεί ξανά με τον πρωθυπουργό της πατρίδας του πατέρα του, της Ελλάδας, στο Dumfries House σήμερα. Ήταν ευκαιρία για τον Έλληνα πρωθυπουργό να δει από πρώτο χέρι μερικές από τις βιώσιμες και εκπαιδευτικές εργασίες του Ιδρύματος του Πρίγκιπα στο κτήμα Dumfries».

Στη συνέχεια έκανε και την παρακάτω ανάρτηση, αυτή τη φορά στα ελληνικά:

“Με μεγάλη του χαρά ο Πρίγκιπας της Ουαλίας συναντήθηκε εκ νέου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, της πατρίδας του πατέρα του, σήμερα στην έπαυλη Dumfries”.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο στη Σκωτία – Στόχος η ανάδειξη του κτήματος Τατοΐου

Στη Σκωτία και στην εμβληματική έπαυλη Dumfries House συναντήθηκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Το βασικό αντικείμενο της συνάντησής τους ήταν η “ολιστική στρατηγική” που έχει εφαρμόσει το Ίδρυμα του πρίγκιπα Κάρολου για την αποκατάσταση της έπαυλης Dumfries και του κτήματος που την περιβάλλει, με στόχο να αναδειχθεί αναλόγως και το κτήμα Τατοΐου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία έγινε έπειτα από πρόσκληση του πρίγκιπα της Ουαλίας, ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο ιστορικό κτήριο και στο κτήμα, τα οποία διαχειρίζεται από το 2007 το Ίδρυμα του πρίγκιπα (The Prince’s Foundation), προχωρώντας σε σημαντικά έργα αποκατάστασης ώστε να διαφυλαχθεί η σημαντική πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Προηγούμενο άρθροLNG: Σχέδιο για επιτάχυνση κατά έξι μήνες της πλωτής μονάδας FSRU της Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Καβάλας φωτίζει μπλε το Δημαρχιακό Μέγαρο, για τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες – Το Make-A-Wish γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής (29/4) και «φωτίζει» ξανά την ελπίδα